XXVI laulupidu
12. juuli esinen Lõuna-Eesti suve suurimal vahupeol – Summerland 2014 Valgas!

Laulupeole jõudsime pühapäeval. Kuna ma olen üsna selline rutaka sammuga inimene, siis mäletan ka oma eelmisest korrast, et liikuda oli seal üsna võimatu ning see tõttu muutusin ma ka kärsituks. Seda ka sel korral, mingil määral 😀 Kuid siiski… kui omale hea koha leidsime ning maha sai istuda, siis sai rahulikult laule kuulata ning peab tõdema, et kõiki neid inimesi vaadates, kuidas lauldakse kaasa, elatakse kaasa… ilus! Olen üldlaulupeol ka esinenud, ent see oli üsna ammu, seega ma ei mäleta enam täpset aega – eks see kuhugi sinna põhikooli keskossa jäi. Seda mäletan selgelt, kuidas tundide viisi laulukaare all proove tegime, päike küttis otse pähe, kuid lõppude lõpuks oli see kõik seda väärt. Põhikoolis sai lastekooriga ikka päris palju ringi käidud.

Nüüd natukene ajas tagasi minnes – reedel, oli mul esinemine Club Tartus, Võrus. Oli väga väga mõnus ja tore teiega! Peale esinemist jäime sinna kanti ööseks, järgmisel päeval oli Lõuna-Eestis palju asjatamist ning külastasime ka Rõuge Veepidu ja Paadirallit. Kahjuks küll ühtegi pilti pole, olin tol päeval mobiilita, Internetita. Ühele meeskonna liikmele oli külge pandud ka pardakaamera ning kui silmaulatusest välja ralliti, siis sai jälgida teekonda ka lava eest otseülekandes, seega päris huvitav oli ka nii. Lõuna-Eestist tagasi jõudsime pühapäeva õhtul. Esmaspäev oli taaskord Pärnu päev.

Sel nädalal on stuudios tegemisel olnud laul (#K), kust oli enne seda nädalat puudu veel räpikoht. Saime selle loo eelmisel aastal enne jõule juba
enam-vähem valmis, ka vokaalid sisse lauldud, puudu oligi vaid see räpikoht. Igatahes leidsime väga hea räppari, kes tegi oma kohale ka väga mõnusad sõnad ning peab tõdema, et tema koht annab loole kohe palju palju juurde. See lugu on juba põhimõtteliselt valmis 🙂
Väga palju on küsitud, millal ilmub mu järgmine singel. Üldiselt küsitakse seda kohe peale uue singli ilmumist 😀 #K ja #D (sellest loost juttu eelmises postituses) on mõlemad sellised lood, mis on potentsiaalsed järgmise singli kandidaadid, siiski ei ole ma veel täiesti ära otsustanud, mis võiks olla järgmine. Ootan mõlemast loost ära lõpp-pildi ning siis vaatame. Uus singel jääb tõenäoliselt sügisesse, seega peab veel ootama. 
Kuna need mõlemad laulud on tõesti hetkel seal maal, et hakkavad valmis saama, siis varsti tahaks hakata stuudios millegi uue kallal tegelema. Olen ka uusi laule kirjutanud, seega valikut on, ent mille ette võtame, eks sellest paari nädala jooksul lähemalt. Stuudios on muidu veel üks poolik laul #KI, mis jäi ootele umbes selle aasta alguses – arvan, et laseme ka sellel lool veidi settida ning siis varsti võtame ette ja teeme lõpuni.
Olen vahepeal saanud ka ühe uue raamatu läbi – Kirsi Saar “Ruubeni liblikad, Kirsipiia”. Kui alguses seda raamatut lugema hakkasin tundus see väheke selline liiga muinasjutt, liiga ulme mõnes mõttes; raamatut edasi lugedes hakkas sealt välja kooruma tegelikult üsna deep point. Räägib põhimõtteliselt sellest, kuidas saab inimese kujutlusvõimega mängida/manipuleerida, kuidas saab inimest panna nägema midagi hoopiski muud enda ees. Kuna ma ise ka üsna elava fantaasiaga inimene, siis mina jõudsin muidugi sealt edasi välja sinna, kuidas ma hakkasin endale küsimust esitama kas ma näen sama, mida kõik teised inimesed ning äkki iga inimene näeb üldse ümbrust oma moodi, äkki on elu ka üks suur moonutus ning sealt edasi veel sinna, et igaüks näeb seda, mida ta näha tahab, mõned ka seda, mida näha kardetakse jne jne jne, igatahes hiljem oli mul tükk tegemist, et oma mõtetest välja tuua, ent kui soovid väheke mõtteainet koguda, siis soovitan küll seda raamatut!
Nädalalõpp tuleb igatahes väga tihe, homme Rapla viimane suvekontsert, reedel oleme Lätis, kus toimub Tre.ee pidu ning laupäeval esinen Valgas Summerlandil!

Lisa kommentaar