Juba sellel nädalavahetusel pole siin enam rahust ja vaikusest jälgegi – Mändjala rand, Saaremaal

8. augustil esinen Türi Summerjamil!
Minu kõige uuemal singlil “Vajan Sind” saab peagi täis 200 000 vaatamist! Kuula SIIT! 

Pidude rohke nädalavahetus on nüüd selja taga ning käes on uus nädal, mis kulmineerub reedel ja laupäeval Saaremaa Rannapeoga, mina esinen teisel päeval kell 21:15! Eelmise nädala neljapäeval oli viimane Rapla suvekontsert, reedel käisime Lätis, Aluksnes ning laupäeval Valgas, kus ka mina esinesin. Oli väga tore! 🙂
Sellel nädalal olen stuudiost eemal olnud, peale Rannapidu loodan, et saab midagi uut hakata tegema. Pühapäeval hakkasin sisse mängima ühte ballaadi, uuel nädalal loodan selle lõpuni teha. Tegu on ühe värske kirjutisega, kuid millal see stuudiosse viia – seda veel öelda ei oska. Nädala algus on olnud rahulikum, akude laadimine suureks festivaliks. Hakkasin vaatama muusikalist sarja GLEE – mõnus vahelduseks vaadata midagi lõbusat – ning lugema uut raamatut, mille eBay vahendusel tellisin. Seekord inglise keelne.
Mõni aeg tagasi rääkisin, et palju huvitavat on tulemas, nii väiksemaid kui suuremaid projekte – ühte neist võite juba poodidest otsida – Coca-Cola pudeleid peaks olema ringluses nüüd ka sildiga “Mu Stiihia”. Ülejäänud tegemised hoian veel veidike aega saladuses, tahan rääkida asjadest siis, kui näen, et need tõesti juba liiguvad : )

Nädala alguses läks Youtube’i üles loost “Vajan Sind” Lenny LaVida suvine remix.


 Vot, seekord siis selline vähem tekstirikas postitus, uuel nädalal aga juba uue hooga! Kohtume igatahes Saaremaal!

Lisa kommentaar