Sel nädalal sai minu lehel täis 6000 fänni. Aitäh teile! www.facebook.com/RenateOfficial

Minu eelmine postitus lõppes jutuga tarkusehamba eemaldamisest. Õnneks ei läinud halvasti ning seekord mul väga vedas. Ma tõesti arvasin ja isegi plaanisin juba ette ära selle, et ma olen nüüd 3-4 päeva paistes ning 1,5 nädalat valudes, aga järgmisel päeval polnud hullu midagi. Suu küll vahepeal “tulitas”, kuid selliseks olukord ei läinud nagu eelmise hamba eemaldamisel. 

Neljapäeval oli igasügisene õunamahla tegemise päev. Kui eelmisel aastal said kõik varud juba oktoobris otsa ning plaanisime tookord juba ette, et teeme sellel aastal vähemalt kolm korda rohkem mahla, siis kahjuks see aasta lihtsalt ei olnud nii palju õunu. Siiski omajagu mahla sai, tuleb lihtsalt rahulikumalt neid tarvitama hakata, mitte kohe esimese hooga kõigile põhjad peale teha 😀  Mahla tegu algas hommikul kell pool üksteist ja kestis õhtul seitsmeni välja.
Reedel oli jätk esmaspäevasele filmimisele. Hommikul taas meiki ning seejärel kell kaksteist filmima. Seekord oli lühem päev, kuid siiski kuni kella viieni. Võin ütelda nii palju, et tegemist on ühe promoklipiga ühele firmale, aga kuna mulle väga ei meeldi asjadest enne rääkida, kui kõik on 100% kindel, siis ma ei tahaks ka hetkel täpsemalt sellel teemal peatuda. Igatahes oli huvitav ja uus kogemus mulle, sai ka natukene skill’i arendatud 😀 Loodetavasti läheb kõik hästi ning varsti võin selle teema juurde tagasi tulla 🙂
foto: Alar Nilov, kleit: Zara
Laupäeval olid esimesed loengud ülikoolis. Esimesel aastal olin ma avatud õppes, nüüd olen aga ekstern – selle tõttu on mul sel õppeaastal ülikooliga ka rohkem igasugust majandamist olnud, avalduste täitmist. Ühe aine vahetasin ka teise vastu välja. Naljakas mõelda, et juba järgmisel õppeaastal ma peaksingi baka kätte saama. Eks plaan on selline, et kolme aastaga kõik ära teha, aga samas ma ei taha ennast liialt piitsutama ka hakata – liigset pinget tekitada. Iseenesest ei juhtu ka midagi, kui ma näiteks nelja aastaga ära teen, aga eks parem ole ikka, kui lühema ajaga saab tehtud. Põhimõtteliselt saan oma õppekava ka kümne aasta peale laiali laotada – saan ise valida. Hetkel aga olen omadega täiesti normaalses tempos. Igatahes juba laupäeval sai pandud paika mitmed seminaritööd, mille kallal peagi juba tegutsema pean hakkama.

Uus singel – Nimelt meie esimene plaan suvel oli järgmisena anda välja laul #K, siis vahepeal ei suutnud otsustada ja lõpuks otsustasime ikkagi #D kasuks. Nüüd olen ka siin blogis rääkinud, et uuele singlile filmime videot ja just #D ongi järgmine singel. Kuna aga video filmimise ja kokku panemisega läheb veel aega ning järele andmisi ei soovi me teha (ehk ka mitte kiirustada), siis otsustasime siiski järgmise loona anda välja loo #K. Vot selline segane lugu, aga peagi see laul ka teie ees on! Ei pea enam kaua ootama. 


Järgmise korrani!

Lisa kommentaar