Esinen: 
1. oktoober Türi Noortekeskuses
24. oktoober Tamsalu kultuurimaja
Homme peale kella nelja on mind võimalik kuulda Raadio 2’s saates KalendeR2!

Enne kui lähen oma tänases postituses põhiteema kallale, siis lisan veel, et 1. oktoobril toimuvad ka mu luulekogu “Elumäng” presentatsioonid Türi noortekeskuses (lõunal, täpsem info postituse lõpus) ning Paide noortekeskuses peale seda

Räägin oma tänases postituses veidi lähemalt oma uuest laulust. Nagu ikka, kipuvad mul tihti meelest minema täpsed kuupäevad, mis kus millal toimus, nii et räägin ligikaudsetest aegadest: Mäletan seda, et kirjutasin laulu “Komeedid” oma kodus klaveri taga valmis 2012. aasta augustis. Tol hetkel tuligi mul vist ainult ühe päevase vahega kaks laulu, üks oli “Stiihia” ning teine “Komeedid”, seega need kaks laulu on mu mõtetes alati käinud koos kui komplektis. “Stiihiaga” hakkasime tegeleme üsna kohe, 2012. aasta lõpus, kuid “Komeetide” kallal algas stuudios tegelemine alles aasta hiljem. Alguses oli ka “Komeedid” plaanitud albumi “Teispoolsusest” peale ning oli ka saadetud ühele produtsendile tegemiseks, kuid tol hetkel sellest midagi enamat välja ei tulnud ning laul kukkus albumilt ära. 

Sellega seoses tuleb mulle meelde, et kui tol ajal saatsin laulu “Stiihia” ühele tuntud produtsendile, et proovida teha koos midagi lahedat-ägedat, siis sain vastuseks selle peale, et see laul on imelik. Praeguseks on aga tegu minu kõige tuntuma lauluga, seega kuigi tol hetkel oli see mulle väike tagasilöök, siis ma jäin endale kindlaks, tahtsin teha selle laulu ära ja lõppkokkuvõttes tegin ma õigesti. Eks selliseid tagasilööke loomingu ning minu kui artisti osas on tulnud rohkemgi ning kindlasti tuleb ka edaspidi, kuid peab hoidma pea püsti ning igast jamast välja tulema. Kui sa tõesti tunned, et see mida sa teed on ainuõige, siis peale taastumist on see suur jõud, mis aitab sind rajal hoida. 
Tulles tagasi loo juurde “Komeedid”, siis eelmise aasta lõpu poole sai see oma algse produktsiooni, oli natukene aeglasem praegusest ning jäi mõneks ajaks seisma. Kui juba stuudios tegudeks läks, siis mõtlesin, et tahaksin siia laulu kaasata ka mõne hea räppari. Saatsin selle laulu mitmele räpparile, kuid kui lõpuks see Kennyni jõudis ning ta oma kohapeale väga laheda teksti tegi, siis sain aru, et just teda siia vaja oligi. Laul kasvas produktsiooni poole pealt edasi, läks natuke kiiremaks ning sai oma lõpliku kuju selle suve alguseks. Esimene mõte oligi see laul ikkagi sel sügisel välja anda, kuid vahepeal läks see mõte kaotsi. Lõpuks siiski jõudsime mõtte juurte juurde tagasi ning nüüd see laul ka teie ees on. 
“Komeedid” on veidike nukker armastuslaul. Mulle on väga palju öeldud, et äkki proovid mõnikord ka mõnel teisel teemal kirjutada ning albumi “Teekond Hingeni” peal (mis ilmub uuel aastal) on ka mõni laul, mis on ühiskonnakriitiline, kuid kuna ma ise selline emotsionaalne inimene olen ning armastus on minu jaoks kõige tähtsam, siis see teema ongi mulle niivõrd hingelähedane ja kui sellest kirjutada, siis just see teema on minu jaoks kõige siiram/ausam.
Laulule ei tulnud küll otseselt muusikavideot, kuid taustaks on kasutatud kaadreid selle aastasest Saaremaa Rannapeost, seega äkki leiad isegi ennast sealt videost : ) Minu suureks üllatuseks on see laul ühe päevaga saanud minu lauludest kõige rohkem klikke – 11 000. Hetkel, kui laul on “kolm päeva vana”, on see number juba peaaegu 20 000. Aitäh aitäh aitäh Teile kõigile! Kes pole veel laulu kuulanud, siis seda saab teha SIIT!

Lisa kommentaar