Minu laul “Vajan Sind” osaleb endiselt Poweri Top6 edetabeli kokku panemisel, selle loo poolt saab hääle anda SIIN! Aitäh!

Kui peaksin võtma kokku eelmise nädala, siis esimesed sõnad, mis kohe pähe tulevad on “laulmine”, “lugemine”, “õppimine”.

Eelmisel nädalal sain lõpuks kätte oma kaua ihaldatatud nunnud! Alguses oli laulda tahtmine ja ärevus väga suur, aga siis selgus, et saatja ja vastuvõtja ei funka omavahel. Õnneks sai vastuvõtja ruttu välja vahetatud ning sain peagi harjutama hakata. Kindlasti on kodus aga olukord natuke teine kui mõnel klubi esinemisel, sellepärast ongi plaan mõnele järgmisele esinemisele palju varem kohale minna, et saaks enne pikalt harjutada ning kõik paika panna. Eks vast peale seda oskan ka paremini muljetada. Muidu tundub, et on tegu väga mõnusate klappidega, kõla on hea, kindlasti möödub ka tänane õhtupoolik harjutades. PS! Kui juba laulmise peale jutud läksid, siis nüüd on laulud “Vajan Sind”, “Teekond Hingeni”, “Kuues Meel” ja “Stiihia” saadaval ka karaokedena, seega kes soovib laulda, siis seda saab teha SIIN!

Olen võtnud lugemiseks taas midagi lihtsamat. Vahepeal mõtlen oma elu ja maailma enda ümber nii keeruliseks, et raamatud on hea väljapääs ning samas ka kutse tagasi maa peale. Kuigi noh, kui väga maa peale kutse on Harry Potteri raamatud… Ma ei ole küll tegelikult ulme ja fantaasia raamatute fänn, aga see seeria on ikkagi kuidagi teistsugune ja täitsa õudne, kuidas see sind kaasa neelab, ei pane tähelegi, kuidas tunnid mööduvad. Ma olen lugenud tegelikult kõik raamatud läbi, aga ma arvan, et esimesed raamatud lugesin küll vist juba üle kümne aasta tagasi läbi. Küll aga ei ole ma vaadanud viimaste osade põhjal tehtud filme, seega mõtlesingi, et võtan siis juba kogu seeria ette. Kaks esimest osa on nüüdseks igatahes läbi ning filmid ka vaadatud. 
Hetkel muidugi ei taha ma meelega minna raamatukokku ja uued osad võtta, sest muidu ma hakkan õppimise arvelt raamatuid lugema. See aasta nimelt on päris palju asju vaja juba üsna semestri alguses ära esitada, samuti on mul paari päeva pärast test, mille jaoks olen üritanud iga päev kasvõi natukene õppida. Nimelt ütlen ausalt, et mul on hetkel veel raskusi lülitamaks end tagasi koolirežiimi peale ning ega see konspekti kuhi just väga ei kutsu end kätte võtma…
Eelmise nädala reedel käisin esimest korda Raadio 2 stuudios, külas saates KalendeR2. Alguses ei olnud mu mikker vist sees ja “tere” polnud kuulda, aga muidu järele saab seda kuulata siit: http://r2.err.ee/player_m?saade=373&paev=2014-09-26
sealt  vaja valida 16:00 ja siis peale 17ndat minutit hakkab pihta. Alguses oli tõesti närv ikka sees küll. Esimeste kordadega (esimest korda R2 stuudios) on ikka nii, et ei oska midagi oodata ja pabin tuleb sisse. Intervjuu ajal läks igatahes oleks juba paremaks ja mida lõpu poole seda parem olla oli :)) Oli täitsa tore!
Peale intervjuud käisime kinos vaatamas palju kõneainet tekitanud filmi “Mängiks mente” ja ma ei pidanud pettuma. Mulle meeldis see, et see film oli üles ehitatud hea huumori peale ning (küll väikeste eranditega) ei olnud sellist läbumaailma sinna liialt sisse topitud. Olen nimelt viimasel ajal veel vaadanud mõningaid uuemaid filme ning mõtlen ikka, et teadagi, kust noored omale halbu eeskujusid saavad (räägib vana inimene 😀 ). Mina aga eelistangi mõnda tükki hea huumoriga, ilma liigse jurata, sellepärast meeldivad mulle paljud vanemad filmid ning ka seriaalid, kus minu arust on huumor natuke teistsugune tänapäevasega võrreldes (“Sõbrad”, “Kuumad 70ndad”, “The nanny” jne…).
Muidu nagu näha, siis võib välja vaadates ikka öelda küll, et sügis, mis sügis. Palju tegutsemist on olnud ka köögis: mooside valmistamine, kompotid jne… Peaasi, et ei tule porist ja vihmast ilma, nii kaua on sügis talutav, kuigi ootan juba suve (aga kamina ääres villasokkides olevaid jalgu soojendada tundub ka päris ahvatlev :P).

Lähen aga sätin end nüüd klaveri taha, sest juba homme toimuvad mu luulekogu esitlused Türi ja Paide noortekeskustes! Muuseas esitan ka mõned laulud klaveril, tule kuulama!

Lisa kommentaar