Juba peagi on Teie ees minu uhiuus singel “Dilemma” ning seda koos muusikavideoga!
Minu jõulud olid sel aastal väga ilusad, rahulikud. Nagu eelmises postituses mainisin, ootasin jõule väga. Sel aastal, kui jõulud lõpuks mööda said, oli isegi natuke kurb olla. Nägin sel aastal pühade ajal ka neid sugulasi, keda tavaliselt ei näe, seega oli see aasta eriti korda läinud. Ühel päeval käisime ka Valgehobusemäel “tuubitamas” – Sai korralikult talve nautida ja mütata. 

Pühade ajal oli kolm esinemist. Esimene oli neljapäeval Võrus, Club Tartus. Üldse võib kõigi kolme esinemisega väga rahule jääda ning ka Võrus oli mul Teiega väga tore! Laen lähiajal üles ka kokkuvõtva video sellest esinemisest. 

Järgmisel päeval Viljandi esinemine oli küll üks mu ekstreemsemaid esinemisi üldse. Seda nimelt sellepärast, et lavaks oli umbes poolteist meetrit korda meeter lai ja päris kõrge platvorm. Kui 14 cm kontsadega sinna peale ronid ja natukene ennast liigutada tahad, siis ausalt öeldes mina kartsin küll, et ühel hetkel ma sealt ka alla lendan. Läks aga õnneks, ei hakanud väga ringi vehkima ning muidu ei ole mul mitte midagi halba öelda, sest Viljandi – Te olite väga toetavad ja väga hea publik! Sain nendelt esinemistelt väga palju positiivset energiat.

Laupäeval Club Cinema esinemine oli ka üks mu parimaid Järvakandi esinemisi üldse. Publik oli kaasaelav, heatujuline ning laule lauldi hoolega kaasa.

Räägin natukene, mida viimasel ajal lugenud olen. Kui soovite end traumeerida, siis võite lugeda Jean Sasson “Printsess Sultana tütred”. Samas
võib-olla olen mina lihtsalt nii tundlik nende teemadega. See on
taaskord valgete raamatute seeriast ning seekord räägib Saudi-Araabia
printsessist ja tema elust. Traumeeriv oli ta minu jaoks just sellepärast, et teatatavasti pole seal naistel nii palju õigusi kui meil ning mõndade asjadega tehakse ka korralikult ülekohut. Tänapäeval on muidugi asi juba paranenud ning loodetavasti paraneb edaspidigi. Kes soovib rohkem teada, lugege raamatut! Nüüd võtsin ette raamatu Waris Dirie ja Cathleen Miller “Kõrbelill”, mille kohta olen varem filmi näinud. Taaskord pärit valgete raamatute seeriast.

Ülikooliga sain oma viienda aine ka kirja, nüüd jäänud ainult üks eksam, mis on umbes nädala pärast. See on see kõige hullem… Vaikselt panen kokku järgmise semestri aineid ning kisub sinna poole, et tõenäoliselt suurendan natukene oma koormust.

Mul on ka väga hea meel, et minu ametlik Facebooki leht on kogunud tänaseks üle 7000 jälgija!
Järgnevalt ka üks väljavõte lehelt:

“Vajan Sind” on
jõudnud Tre Raadio hitiheitluse finaali ja ma olen juba praegu väga
väga rahul, sest varasematel aastatel pole ükski mu laul sellel hääletusel nii kaugele jõudnud
ja seda just tänu Teie abile! Teen Teile kõigile sügava
kummarduse! Mul on nii hea meel näha, et siia on kogunenud inimesed,
kes tõesti hoolivad minu lauludest ja tegemistest. See aasta oli
huvitav, õpetav ning kindlasti sain ka Teiega siin palju
lähedasemaks. Kes soovib veel viimast korda toetust avaldada
Hitiheitluses, siis seda saab teha
siin:

https://www.facebook.com/raadiotre/posts/911618918848126

Tänan
Teid, et olete käinud mu esinemistel, kuulanud mu laule, toetanud mu
muusikat ning võtnud mind sellisena nagu ma olen.
Aitäh tõesti
kõige eest ning kaunist aasta lõppu!
Renate

Soovin Teile kõigile kena vana aasta lõppu ning edukat uut aastat!

Lisa kommentaar