Peagi pannakse hääletused lukku, aga kui soovid toetada minu laule “Vajan Sind” ning “Komeedid”, siis seda saab teha järgmistel aadressidel:
Aitäh!

http://www.goodnews.ee/lauljatar-renate-andis-valja-luulekogu-elumang

Andsin Tre.ee uudisteportaalile ühe toreda ja armsa intervjuu. Intervjuust saad teada, kuidas mina pean tavaliselt oma jõule, kas eelistan piparkooke või hapukapsast, mis on mu uue aasta plaanid ja veel palju muudki!  http://tre.ee/et/Uudis/JOULUSAHINAD-koos-lauljatar-Renatega-138

Eelmise nädala lõpus
käisin koos kitarristi ning heategevusliku organisatsiooniga Naerata Ometi esinemas ning kinke jagamas Tallinna Lastehaiglas. Selline hea ja kurb tunne oli samaaegselt sees. Kurb on ju ikka vaadata väikeseid (ja ka suuri) lapsi haiglas, vanemad murelikult kõrval. Hea on aga näha laste rõõmu, mida suudab kingipakk neile pakkuda. Väga tore on muidugi ka see, et sel aastal oli lapsi haiglas tunduvalt vähem kui eelmisel aastal, loodetavasti saab enamus neist ka jõulude ajaks koju või on juba saanud.


Sama heategevusliku organisatsiooniga teen ka koostööd ühe fotokonkursi raames. Veel veidi aega jõuate oma pilte teemal “Lapse Rõõm” laadida üles järgnevale lehele: http://foto.naerataometi.ee/ PS! Auhinnad on ka päris uhked, tasub osa võtta!

Ülikooliga on nii, et neli ainet kuuest on mul kirjas, ühe eksam on jaanuaris ning ühe tulemust veel ootan. Raske nädal on aga selja taga ning olen väga rahul, et sain ikkagi kõikide koolitöödega hakkama ja ei pea enam oma pead nende pärast vaevama.
Selle nädala algus on olnud üsna vaba ja lõõgastav – külastasin juuksurit, küünetehnikut ning sain kokku sõbrannaga, keda polnud tükk aega näinud ning kellega sai tähistatud juba ette nii jõule kui ka tagantjärgi tema sünnipäeva. Tegime mõnusa olemise. Tõesti oli hea sind näha!
Täna õhtul liigume mu maakoju ja oleme paar päeva seal. Ootasin sel aastal väga jõule ja nüüd lõpuks on need ka ukse taga. Loodetavasti tuleb ilus aeg! Kuigi järjest on tulemas mitu-mitu esinemist, siis võtan selle aja, et korralikult end välja puhata ning peagi uute tegudega edasi minna.
Soovin Teile rahulikke, õnnelikke, mõnusaid jõule. Hoidke lähedasi ja nautige seda aega!

Lisa kommentaar