Esinen: 13. märts Tallinn, klubi Poseidon 16+


Luulekogu uudised: TRE, MENU ERR, PUBLIK, ELU24

Panin tänase postituse algusesse natukene meediamaterjali minu äsja ilmunud luulekogu “Elumäng” kohta. Sellega seoses oli mul esmaspäeva hommikul ka Elmaris väike intervjuu, kus rääkisin luulekogust ning natukene enda tulevastest plaanidest. Kes kuulis, see kuulis 🙂

Tulles tagasi eelmisesse nädalasse: Kolmapäeva lõunal oli mul klaveril esinemine Tallinna Tehnikakõrgkoolis. Kes varem ei ole mu blogi lugenud, siis olen siin rääkinud, et sellised “mina-ennast-klaveril-saatmas-samal-ajal-laulan” esinemised on just need, mis mind väheke pabinasse ajavad. Sain teha küll proovi, aga enne esinemist olin ikka täitsa pabinas. Seekord aga oli nii, et kohe kui klaveri taha istusin, oli hirm kadunud. Kas äkki hakkan lõpuks sellise esinemisviisiga ära harjuma? Noh, oleks aeg 😀 Samas eks seda saangi välja “ravida” ainult nii, kui veel selliseid esinemisi teen.

Mõned tunnid hiljem oli ülikoolis loeng, aga et kuidagi vahepealne aeg ära täita, siis käisin veel viimasel jõulushopingul ehk siis kinke soetamas. Iroonilisel kombel on just “Popkultuur ja -muusika” aine see, mille eksamit ma kõige rohkem kardan. Tegelikult pole ka midagi imestada, sest tegu ei ole mingi lihtsa teooriaga, kus räägitakse niisama popmuusikast pinnapealselt, vaid minnakse ikka päris sügavaks. Mõisteid on päris palju ja päris palju on erinevaid teooriaid/lähenemisnurki, millest lähtuvalt saaks kogu seda kultuuri vaadelda. Iseenesest on huvitav aga ma näen praegu konspekti koostades, et eksam tuleb raske, väga. Õnneks on selle aine eksam aga alles jaanuaris, seega selleks ajaks peaksin teiste ainetega juba kõik korras olema. Kui juba koolist rääkima hakkasin, siis üks aine kuuest on mul tehtud, kirjas! Ühe aine tulemusi ootan, kolme aine arvestus on veel sel nädalal ja popkultuur siis jaanuaris. Seega see nädal on olnud juba praegu pidevas koolilaines ning jätkub ka üsna hullumeelselt. Ma ainult kooliasjadega tegelengi ning praegusel ajal tunnen küll, et ega kõigeks, mida hetkel teha tahaks väga aega polegi. Sellepärast on ka tänane postitus natukene lühem. Loodan igatahes, et nädalalõpp möödub edukalt ning saan selle suure pinge endalt maha veeretada.
Eelmise nädala kolmapäeva õhtul käisin ka korraks veel stuudios ning plaanin ka sel nädalal korraks läbi käia. Oleme hetkel keskendunud sellele, et kõik poolikud projektid valmis saaks ning siis hakkame alles mõne täiesti uue lauluga tegelema. Mõtteid uute laulude osas on õhus küll, aga kõik selgubki juba siis, kui eelmised lood valmis saavad.

Praegu on käes periood, kus kuni jõuludeni käib korralik andmine. Kuigi mul on järgmisel nädalal ka kolm päeva järjest esinemised, siis võiks ju eeldada, et ega see tamp nii pea ära ei lõppe, aga ma täitsa ootan neid ülesastumisi, sest see adrenaliin lõõgastab ikka omajagu ning ma tean, et pärast esinemist on väga hea olla. Laval unustad kõik mured ja lihtsalt oled. Samuti ootan ma väga maakoju minemist, kuna kokku tulevad kõik sugulased ning nende inimeste seltsis tunnen ma ka alati väga head energiat. Teen väikeseid samme selle nimel, et inimene võiks ennast hästi tunda enda sees parimal võimalikul viisil ning justkui läbi elu lennelda, mitte lasta pingetel endast üle kasvada. Sellepärast olengi hakanud väga hindama häid inimesi enda ümber, kes on sinu kõrval siiralt ja heast soovist. Kiirel ajal siiski ei ole jätnud ma unarusse ka trenni ning tunnen, et see annab mulle lausa energiat juurde. Jooga on huvitavam kui ma kunagi olin üldse endale ette kujutanud ning ootan juba järgmisi treeninguid. Enne magama jäämist või õpingute vahepeal on hea end vahepeal muusse maailma lülitada ning seetõttu olen sel nädalal lugenud taas päris palju lasteraamatuid, mis oma lõbususe ja lihtsusega lõõgastavad.

Selle nädala sisse mahuvad veel eratunnid, mida pole mul mõnda aega olnud, üks proov koos kitarristiga, nädalalõpus hulgaliselt esinemisi Eestimaa haiglates ja kinkide jagamisi, viimased loengud ülikoolis ning eksamid.

 

Lisa kommentaar