esinen: 26. detsember Viljandi, BlackBox

Kui sina arvad, et laul “Vajan Sind” võiks jõuda Raadio 2 Aastahitt ning Poweri TOP40 edetabelisse, siis olen väga tänulik, kui annad oma hääle siin:

1) http://r2.err.ee/aastahitt/ 

2) http://www.power.ee/dj-show/power-hit-radio-aasta-2014-top-40/
————-

Natuke üle nädala on saanud mööda minu eelmisest postitusest ja olin ausalt öeldes päris üllatunud, kui seda märkasin. Kui üldiselt leian nädala sees aega, nii et saan tulla siia ja kirjutada mustandisse väikeseid jutte selle kohta, mida nädala jooksul teinud olen, siis seekord blogi avades, ei olnud mul midagi kirjutatud ja seda vaid sel põhjusel, et ma lihtsalt ei ole siia jõudnud. Tegutsemist on olnud taaskord omajagu. Ma ei hakka täna rääkima väga koolist – muidugi on põhirõhk selle peale läinud, aga kes ikka jõuaks seda sama juttu uuesti ja uuesti lugeda. Ütlen vaid nii palju, et eksamiteks valmistumine käib ning viimaste kirjalike tööde kirjutamine samuti.
Ma alustan (uuesti) oma tänast postitust sellest, et mul on suuuur rõõm teatada, et minu esimene luulekogu “Elumäng” on nüüd müügil üle Eesti Apollo raamatukauplustest! Muidugi saab seda soetada endale ka läbi Interneti, siit: http://www.apollo.ee/elumang.html

Eilsest läks ka minu ametlikul Facebooki lehel käima pisike mäng, kus on lausa kolmel õnnelikul võimalik see luulekogu endale võita ning postiga koju saada, nii et kui sul tekkis just huvi, siis keri selle postituse lõppu!

Pidin uues postituses valgustama Teid, et millal saab kuulda minu järgmist singlit. Minu uus singel ilmub kuu aja pärast koos muusikavideoga! Etteruttavalt võin öelda, et videos on näha just sellist Eestimaa varasügist – kui kõik ei ole veel poriseks ja koledaks läinud ning lehti on küll puudelt langenud, ent looduse värvid on väga kenad… vähemalt minu arust 😀 Tegemist on siiamaani olnud minu mahukaima muusikavideoga, sain palju uusi kogemusi ning olen rõõmus, et sellise tulemuse saime. Nii, et varsti-varsti! Natukene laulu kohta räägites… See ei ole selline traditsiooniline “tantsulugu”, tempo poolest on ta selline, et saab end kaasa õõtsutada küll, kuid minu jaoks on see midagi uut ja huvitavat! Siiski on laulust valmimas ka klubikam Lenny LaVida remix, millega koos loo originaal ilmub.

Minu nädalavahetus möödus väga kiiresti. Reedel ja laupäeval kool, öösel esinemine Tapal, ööklubis Moonclub ning pühapäeval oli nutivabapäev. Kunagi oli see nutivabapäev netivabapäev, aga otsustasime, et näpime samuti mobiile võimalikult vähe ning  päev otsa telekat ka ei vaata. Üritame sel päeval võtta ette muud põnevat. Erandlikult oleme muidugi Näosaadet pühapäeviti vaadanud, aga seekord käisime seda kohapeal vaatamas ning feeling oli ikka täiesti teine. Oli ka muidugi väga hea saade, sest ka need, kes finaali ei pääsenud, tegid minu arust väga head esitused ning Oti ja Koidu duett oli muidugi üle kõige. Samuti Mart Müürisepa Jaak Joala esitus oli külmavärinaid, pisaraid, ka nukrust, kuid samal ajal soojust tekitav ja ma olin peale tema esitust täiesti kindel, et ta paneb selle saate ka kinni. Seda oli näha ka rahvast, sest aplaus ei raugenud ning inimesed olid pehmelt öeldes vaimustuses.

Kõige selle vahepeal lugesin ma lõpuni oma pooliku raamatu ning alustasin uut – Saladuslik saar” Jules Verne’ilt. Eelmises postituses rääkisin oma klahviliste ajaloost ning soovist soetada peagi endale ka üks uus. Seda sai ka vahepeal tehtud ning olen ikka väga väga rahul. Vabadel hetkedel viisin end selle pilliga kurssi, avastasin seda, kaiffisin. Olen väga rahul. Võimalusi on nii palju, et mul läheb tükk aega, kui ma saan öelda, et ma selle pilli süsteeme tunnen. Mulle meeldib väga see, et erinevate instrumentidega saab kihiti demosid salvestada, teise klaveriga oli mul võimalus salvestada vaid üks kiht.

Nädalavahetusel sai avastatud ka ühte lauamängu, mille otsustasin endale soetada. Olen nimelt suur-suur lauamängude fänn ning kui saaks, siis ostaks koju kõik maailma lauamängud. Eriti meeldivad mulle strateegiamängud ning ka “Katani asustajad” seda on. Kui juhendi kätte võtsin, siis alguses tundus küll, et appi-appi keeruline, ent tegelikult on mäng päris lihtne, ent siiski nõuab strateegilist mõtlemist. Samuti saab mängulauda ise ümber kujundada, kui juba liiga pro’ks kujuned. Tunnike head meelelahutust on garanteeritud! Mainiks siis juba ära ka teise mängu, mis sai eelmine aasta soetud, ent tasub siiski mainimist: “Carcassonne”. Seda võib pidada isegi natukene lihtsamaks mänguks võrreldes esimesega, ent on samuti väga põnev ning palju laiendusi on saadaval. Nii, et kui otsite jõulukinke, siis kaks head soovitust, mida perega koos või kahekesi mängida 🙂

www.facebook.com/RenateOfficial – mine uuri lisa!

Lisa kommentaar