muah: Elerin Luuk
Mul on jäänud veel mõned eksamid ja siis võib selle õppeaastaga hüvasti jätta. Sel semestril tõstsin oma koormust ning aineid oli mul rohkem. Muidu oli kõik enam-vähem ok (kuigi palju rohkem oli tegutsemist kui varem) aga pigem just siis, kui eksamiperiood hakkas, andis suurem koormus endast tõeliselt tunda (ja annab veel veidi siiani). Uueks kogemuseks oli mul see semester ka kaks suulist eksamit, mis tegelikult tundusid enne eksamile minekut päris jubedad, aga sain mõlemad kenasti tehtud.
Vahepeal on ilmad läinud lõpuks selliseks, et võib loota, et suvi siiski tuleb. Sel nädalal filmisime kahel päeval mu uuele laulule videot. Esimene päev kujunes küll lõpuks vihmaseks, ent teine oli väga ilus. Siiski saime mõlemal päeval väga palju materjali purki ning hetkel on meil jäetud veel üks varupäev filmimiseks, aga on täiesti võimalik, et saame juba praegu materjali kokku 🙂 Selle video filmimise ajal sai külastatud palju ilusaid ja lahedaid kohti, küll siis varsti näete 😛
Uue loo loodan Teie ette tuua juba nii pea kui võimalik. Ootan ka ise juba väga-väga.
fotod: Sander Saard
muah: Anni Rahula
muah: Sandra Loit
Albumiga on nüüd lood seal maal, et saime lõpuks trükki ära saadetud ning nädala-kahe jooksul ongi ta juba väljas!
Tänane päev algas koolis. Oli üks eksam, mida pean selle semestri üheks raskemaks ja nüüd tahaksin juba kangesti teada saada, kas sain ilusti tehtud. Homme on juba järgmine eksam. Muidu aga nautige ilusaid ilmasid!

Lisa kommentaar