Ilmad on nii mõnusad olnud, et ausalt öeldes ega pole väga palju arvutisse mahti saanudki. Siiski siiski, siin on eredamad hetked vahepealsetest tegutsemistest:
 
31. juulil esinesin Türi lauluväljakul, Summerjamil. Meie jõudsime kohale juba enne lõunat ning päeva jooksul sain teha ka proovi. Lavale läksin umbes kella 22 paiku – olin esimene esineja. Esineda oli mõnus ning hiljem oli autogramme ja pilte ka tore jagada, üks fänn tegi mulle ka väga armsa kingituse. Aitäh sulle veelkord, see oli väga ootamatu, aga väga armas 🙂
 
 
Laupäeval, 1. augustil, käisime Järva-Jaanis Kuni Kolmerattaliste Killavooru vaatamas. Kohale oli tulnud igasugu imemasinaid, tavalisemaid ning ebatavalisemaid – sai neid uudistada ning hiljem rongkäiku jälgida.
foto võetud Järva Teatajast
foto võetud Järva Teatajast

Möödunud reedel käisime veel vaatamas Kose Maheda Muusika Õhtut. Oli väga kena, ilus, päikseline päev ja selline väike kontsert sinna juurde oli just see, mida oli vaja. Esinesid perekond Suurkask ning Sandra Nurmsalu. Päris hilja õhtul jõudsime minu maakoju, kust järgmise päeva varahommikul startisime väikesele reisile Soome, sellest aga räägin lähemalt järgmises postituses, kuna see on suurem tükk kirjutamist ja piltide üle vaatamist.
Raamatujuttu ka. Indrek Harglalt “Süvahavva” teine osa on sel aastal välja tulnud. Aastaid tagasi jooksis teles esimese osa põhjal tehtud seriaal. Mäletan, et järgmisel päeval keegi koolis milleski muust ei rääkinudki 😀 Raamatusari ise räägib sellest, kuidas üks linnapere saab päranduseks vana talu Lõuna-Eestis ning kolib sinna elama. Üsna pea hakkavad aga toimuma kummalised asjad/nähtused ning kõik võimalikele saladustele üritatakse siis ka seejärel jälile saada. Värskendasin mälu esimese osaga ning nüüd võtsingi ette teise osa. Olen umbes poole peal – jätkuvalt üritatakse veel sügavamale kaevuda ning kõiges sotid selgeks saada. Lisaks muidugi hunnikuga muid sekeldusi. Jääb loota, et äkki tuleb aastatetagusele teleseriaalile nüüd ka teine hooaeg, kuna raamat väljas on 🙂
Teine raamat, mis oli üsna kiire lugemine, oli Kerli Moonilt “Armasta mind palun”. Raamat sellest, kuidas ühel naisel võtab aastaid aega, et tulla välja väga ebatervest suhtest. Muidugi saan aru, et peale esimest rasket hetke ei ole ju mõtet kohe minema ka joosta, ka mitte peale teist ega kolmandat, aga kui asi ikka nii hulluks juba läheb nagu selles raamatus, siis mida sa enam ootad. 

Loost “Ola Ola” on nüüd avaldatud ka suvine reggae versioon!

———————————————————–
Loo “Vajan Sind” poolt saab hääletada Power TOP6 hääletuses: http://power.ee/dj-show/power-top-6-kell-6/

Lisa kommentaar