Tere tulemast!

Tere tere kõigile, kes siia uuele lehele maabuvad!

Ammu oli mul mõte, et tuleks ühel hetkel oma blogi blogspot’ist wordpress’i üle kolida ning ühtlasi endale isiklik domeen võtta. Kogu aeg sai seda mõtet edasi lükatud ja ega väga polnud viitsimist tegeleda, aga nüüd viimased nädalad sai end kokku võetud ja see ära tehtud. Tänan siin kohal Hegert Toomsood, kes mind väga palju aitas – kõik need asjad, mis sa lasid mul alguses ära teha, ma ei oleks nendega üksi hakkama saanud 😀 (hiljem muidugi ka!) Täpsemalt ega ma väga aru ka ei saanud, mida ma tegin. Seega, kui Sul on ka IT abi vaja, siis www.89.ee ja küsi Hegertit 🙂

Viimastel päevadel olengi seda blogi timminud, harinud ennast wordpress’i vallas ja eks palju asju ole harjumatud ning nüüd läheb veidi aega, et iseennast ringi kasvatada. Hetkel ei kao ka renatesaluste.blogspot.com kuhugi, aga sinna minnes suunatakse neid niikuinii siia. Uueks aadressiks on www.renatesaluste.com – lihtsam ja lühem.

Uue kodulehega plaanin ma järk-järgult katsetada ka uut kontseptsiooni; kõiki ideid ei ole muidugi näha alates homsest, vaid ikka tasapisi ja eks ole näha, kui palju mu ideedest, mis mu peas tiirlevad ka reaalsuseks saavad. Samuti eks timmimist ole selle blogiga veel omajagu, praegu loodan, et on lihtsalt lugejasõbralik, loogiline-arusaadav.

Kommentaarium peaks olema taas avatud, seega saad oma mõtteid mulle jätta siia või niisama midagi toredat kirjutada :)) Ütlen ka ette ära, et ma usun, et blogi majandusega taas aktiivsemaks muutun ma sügisel, kuna nii kaua kuni on enam-vähem suveilmad, siis ega ma väga arvutis passida ei taha. Viimastel päevadel olengi blogi tõttu arvutis olnud liiga palju.

Vot, aga head ringi vaatamist! Sai hetkel üsna sarnane vanale blogile, aga äkki on sipake parem 😛 Nautige suve nii palju kui veel võimalik ja lähipäevil siiski üritan valmis saada ka oma Soome reisi postitusega.

Lisa kommentaar