Stiihia (Valga Jõekääru Kontsert)

Video eelmise aasta suve lõpus toimunud esinemiselt “Valga Jõekääru Kontsert”. Tegu on minu jaoks kindlasti ühe meeldejäävama esinemisega – esimest korda sain esineda orkestri saatel ning kuulda kuidas mu laulud nii ka kõlavad. Lisaks “Stiihiale” esitasin veel laulud “Vajan Sind” ja “Kuues Meel”, aga neist kahjuks videot pole. Loodan, et tulevikus avaneb selliseid võimalusi veel – tunne oli hoopis teistsugune.

Olen muidu viimastel päevadel olnud kõvasti rakkes kooliasjadega, eelkõige praktikaga. Sellega on tegutsemist olnud rohkem, kui ma alguses ette kujutasin, aga kuna mu enda soov oli praktika läbida veidi kiiremini, siis on ka koormus väheke suurem. Valisin ära ka oma esialgse bakatöö teema ja juhendaja, aga eks ole näha, millal bakatööks rohkem süvenema hakkan ning seda alustan.

Uus nädal aga toobki eelkõige palju koolis askeldamist; paari nädala jooksul loodan stuudiosse sattuda, et saaks punkti panna mu uuele loole.

Kolmapäeval algab sügis!

Sügis

Lisa kommentaar