Dresslink 2

Jõudis minuni täna pakike erinevate esemetega Dresslink’ist. Rääkisin põgusalt ka sellest kodulehest eelmine kord ja nüüd saan juba anda täpsema hinnangu, kui ise neid asju käes saan hoida. Ütlen ruttavalt ette, et kõik esemed, mis minuni jõudsid, tunduvad väga korralikud – ma muidugi olin ka väga valiv. Iga asja kohta aga mõned kommentaarid siiski tulevad:

Ehted Ehted2KAELAKEE (LINK) SÕRMUSED (LINK) Mõlemaga rahul, sõrmuste pilt on ehk toote kodulehel paremini näha. Hetkel küll otsas, aga pidavat juurde tulema. Siin kohal justkui polekski midagi lisada.

Kardigan Kardigan2Kardigani kiidan. Leiad selle SIIT. Hea mõnus suvine, korralik materjal. Retuusidest ma väga head pilti ei saanud, st. et pildi pealt pole väga hästi aru saada. Hindasin ilmselt ennast üle, võtsin veidi liiga väikse numbri, kuna eeldasin, et niikuinii venib. Oleks pidanud aga veidi suurema võtma. Igatahes kahe euri kohta on retuusi rohkem kui küll. Tehtud just sellest õigest retuusi materjalist. Leiad selle SIIT

Retuusid

Ja viimaseks mütsike. Minu õnnetuseks ei pannud ma varem tähele, mis selle kuldse kolmnurga peale on kirjutatud 😀 Muidu kena igatepidi. Leiad selle SIIT. Olgu öeldud, et Dresslink’i lehel on üldse kõik asjad kuidagi väga odavad ja need asjad, mis minuni jõudsid, nendega läks üldiselt hästi.

Müts Müts3

Lisa kommentaar