Juuni lõpp + SheIn 14

Esinen: 11. veebruaril (2017) Vana-Veskil. Kuna tegu on muidugi üsna kauge ajaga, siis pole võimatu, et seal kuupäevad veel muutuvad, aga hetkel niiviisi. Ning juba järgmisel nädalavahetusel, 9. juulil Pärnu Kuursaalis (plakat postituse lõpus).


Tere-tere!

Oh kui mõnus õues on! Kahju ainult, et toas nii umbne on, muidu küll nii mõnus suvi. Viimastel päevadel on olnud omajagu asjatamist. Pühapäeval sai kraamida ja mööbeldada, kuna meie remont sai valmis ning ühtlasi vabanes ka mu klaver lõpuks mööblikuhja tagant. Kui muidugi aus olla, siis ma eelmisel nädalal juba veidi oma pisikeses klaveritoas liigutasin tavaari nii, et sain paaril õhtul klaveri taha juba istuda. See oli küll üsna ebamugav, kuna ruumi väga ei olnud, ent sain vähemalt ühe klaverisaate sisse mängitud. Saatsin nimelt produtsendile ära oma uue loo demo ning on plaan, et sellel lool oleks minu sisse mängitud klaver (või mõne muu kõlaga instrument – selgub produtseerimise käigus) umbes taoliselt nagu näiteks “Vajan Sind” loos see klahvpill seal taga käib. Ehk siis uus demo on ära saadetud ning ettevalmistused selleks, et saaks hakata vaikselt uut laulu tegema, on tehtud. Hoian teid edusammudega kindlasti kursis. Ootan aga ise juba nii nii väga, et saaks selle loo kallal tegelema hakata. See on mul peas kedranud iga jumala päev viimased kolm kuud.

Enne aga… uus laul, mida olen nüüd kahel esinemisel ka esitanud, võib iga hetk ilmuda Youtube’i. Laul ise on valmis, aga kuna seekord otsustasime sõnadevideole veidi vinti peale keerata, siis on see võtnud väheke rohkem aega, kui alguses eeldasin. Tulemata aga ei jää!

Nädala esimeses pooles sai mitu korda linnas käidud erinevaid asju ajamas, Järlepas ujumas käidud, palju-palju maasikaid söödud ning tegin ka pisikesele esimese püree lisatoiduks. Nii põnev! Ta on meiega olnud juba pool aastat, uskumatu!

Pikka juttu ei hakka täna ajama. Teen aga veel ära ka väikese tutvustuse uuele SheIn kleidile.

shein1 Shein3Nagu näha, siis tegu üsna lihtsa musta kleidiga, aga funki lisab juurde see, et tagant on ta pikem. Istub ilusasti kehasse, on heast materjalist. Üldse viimasel ajal on õnnestunud SheIn’ist saada väärt kaupa 😀 Endal juba tekkis paar mõtet, et äkki võtan selle mingil hetkel ka esinemiste jaoks kasutusse, aga ilmselt siis lasen seda kleiti õmbleja juures veidi täiustada. Eks varsti selgub täpsemalt. Kleit on leitav SIIT!

2016_03

Lisa kommentaar