Kauge noorus 8. osa

1. juuni reede 2007

Olin viieline sel õppeaastal. Sain vanapaberi toomise eest ka tordi ja magneti, jooksu eest diplomi ja hinnete eest kiituskirja ja raamatu. Homme lähen Erika rattarallile tantsima.

2. juuni laupäev 2007

6. juunil on viieliste vastuvõtt. Millalgil on veel KKK laager (mul kohe ei tulegi meelde, mis asi see KKK oli).

6. juuni kolmapäev 2007

Täna käisime siis Tartus viieliste vastuvõtul. Teel sinna bussis lugesin raamatut. Kui kohale jõudsime läksime mingisse parki. Peale seda McDonaldsisse. Siis läksime bussi, osad läksid šhoppama, mina jäin raamatut lugema. Peale seda käisime väikese parvlaevaga Emajõel sõitmas. Peale seda hakkasime kodu poole sõitma, lugesin raamatu lõpuni. “Laste linn” väga huvitav oli. Kui koju jõudsin siis läksime ujuma.

11. juuni esmaspäev 2007

Täna läks töölaager päris kiiresti. Ajasime juttu, sellepärast. Pidime jalka väljakul mullast kive ja mättaid välja kookima. Homme on veel töölaager ja siis on kõik. A. tuleb reedel, kolmapäeval lähen ortodondi juurde, kuna üks breketiklamber tuli lahti. Ootan millal me täna juba ujuma läheme, mulle meeldib väga ujuda. Ma hakkan harjutama vee all kauem olemist. Praegu on mu rekord 9 sekundit. Lugesin raamatust, et Huckleberry Finn oli vee all 1,5 minutit. On see võimalik? Ma tahaksin vee all mingi pool minutit olla vähemalt.

29. juuni reede 2007

Eile kell 10.45 tuli buss klupa ette ja kohale jõudsime umbes kaks tundi hiljem. Panime oma pakid ja staffi ära ning läksime tantsupeo peaproovi vaatama. See lõppes nelja paiku. Siis ma tulin meie ööbimiskohta, võtsin rahakoti ja läksin Viru Keskusesse. Sealt ma midagi ei ostnud ja läksin Lauluväljakule laulma. Peale seda tulime kooli tagasi.

4. juuli kolmapäev 2007

Umbes kell 9.15 hakkas rongkäik. Jõudsime umbes 2 tundi hiljem kohale. Kell üks algas siis laulupidu. Meie pidime kaks korda laval käima. Esimesel korral laulsime neli lugu, teisel korral umbes kümme. “Looja” lugu läks isegi kordamisele. Seda lauldi koos Tõnis Mägiga. Kui laulupidu läbi, läksime perega toidupoodi.

Lisa kommentaar