Suvi läbi!

click the site below if you are looking for special occasion dresses.


Long Prom Dresses

Tagantjärele üks väike intervjuu: http://www.goodnews.ee/vaba-rahva-laul-renate-soovitab-eestlastel-rohkem-hinnata-meie-ainulaadset-maad-ning-kanda-edasi-meie-rahva-traditsioone


Taas üks esinemine selja taga ning samuti üks uus nädal. Laupäeval (27.08) esinesin Paide spordihallis, kus esines Secret Service ning mina siis esinesin vahetult enne öödiskot. Kava oli seekord üsna lühike, esitasin vaid viis laulu, ent see eest siiski elati hästi kaasa. Seekord juhtus nii, et ma ei jõudnud proovi teha ning kõrvamonitori kaasa ei saanud võtta, seega ei saanud ka monitoridesse heli nii hästi paika ja ei kuulnud ennast väga hästi. Kuna kava aga oli lühike, siis sain selle 20 minutit lauldud ära nö. “tunde pealt” ja usun, et sain hakkama ikka.

IMG_3456 IMG_3500 IMG_3503Paidesse läksime kohapeale aga juba üsna vara – kell kaks. Vaatasin ringi mitu ringi laadal ning suhtlesin tuttavatega. Kuue paiku sai minna spordihalli ning sinna jäime ka kuni varahommikuni. Sättisime end mugavalt sisse ja oli täitsa ok olla. Järgmisel ja esinemisele eelneval päeval läksime Alppu minu vanemate juurde.

Lugenud olen ka, sain läbi “Mart Helme. Õnnesärgis sündinud.” Kuna nüüd peagi peaksin oma klaverisüsteemid jälle korda saama, siis ei ole hetkel veel uut lugemist võtnud.


Ongi see suvi läbi. Sel aastal sai tegelikult isegi täitsa suve nautida ja pidavat veel mõned ilusad ilmad ka tulema, nii et ehk saab siis ka ilusat varasügist nautida. Minu enda jaoks on sügise tulek sel aastal sellisel kujul veel harjumatu, kuna esimest korda üle viieteist aasta ei pea ma minema koolipinki nühkima. Eks nüüd siis jõuabki alles vaikselt kohale, et kõrgharidus käes ja hea olla ja vähemalt mõneks ajaks kool unustatud 😀

Uue nn. “hooajaga” on mul palju mõtteid ja ideid ning peagi plaanin stuudiosse ka uusi laule viia, mida siis vaikselt vorpima hakata. Eks hoian teid siis kindlasti nende asjadega kursis. Endal on põnevus sees suur!

Täna, esmaspäeval, sai meie pere noorim liige kaheksakuuseks! No täiesti uskumatu! Kuhu need kaheksa kuud läinud on? Muidugi on selle aja jooksul saanud palju korda saata, aga alles me tulime ju haiglast välja ja muudkui kütsime ja kütsime ja kütsime, sest jaanuar ja veebruar olid niiii külmad! Nüüd saab juba suvi läbi.

IMG_3524

Lisa kommentaar