Kauge noorus 9. osa

4. august laupäev 2007

Täna rohisin jälle puude aluseid, käisin poes kaks korda, karjääris ujumas ja olime vennaga aias basseinis. Hiljem käisime uuel jalutus- ja jalgrattateel. Mina rulladega ja isa ja vend ratastega. Siis läksime spordiplatsile ja mängisime kossu. Õhtul tegin tordi valmis ja sõime seda.

31. august reede 2007

Hommikul ärkasin kell üheksa, pool kümme olin mõisas. Laulsime umbes kolmveerand tundi. Lugesin suve jooksul 35 raamatut. Homme on 1. september, aga aktus on õnneks alles kolmandal.

12. september kolmapäev 2007

Jalad jubedalt valutavad tänasest spordipäevast. Esimene ala oli 60 meetrit. Mina olin kõige viimases stardis esimesel rajal. Sain enda stardist esimese koha. 2. ala oli kaugushüpe. Esimene hüpe oli mul vasaku jalaga ja ülejäänud paremaga. Kõige parem tulemus oli 3,55 m. Kolmas ala oli pallivise. See läks mul halvasti nagu alati. Visked läksid 25 meetri kanti. Neljas ala oli 500 meetrit. Alguses ma arvasin, et alguses jookstakse aeglaselt ja pärast kiiremini, aga kui ma eelnevaid jookse nägin, siis nägin et kohe pandi täie auruga. Jooksin kogu aeg täie auruga, arvasin et mul ollakse kohe kannul, aga tegelikult ei olnud. Tulin esimeseks!

20. september kolmapäev 2007

Kell neli lähen aeroobikasse. Laupäeval on Albu Valla spordipäev, kus me tantsime. Homme pean minema Mõisakoolide mängudele. Peale seda on veel aeroobiktrenn ja peale seda algab klaveriring ning siis saab alles koju.

20. jaanuar pühapäev 2008

Isa tegi eile mulle karaoke plaadi.

9. veebruar laupäev 2008

Eelmine nädal käisin laupäeval muusika olümpiaadil. Eelmise nädala reedel käisime oma tantsurühmaga Paide koolitantsu eelvoorus. Saime edasi Pärnusse! Täna käisin bioloogia olümpiaadil.

18. märts teisipäev 2008

Hakkan muusikaõpetaja A. juures käima. Vahepeal käib ta meil kodus ka (kuna mul on maakodus klaver olemas, siis vahepeal käis mul lauluõpetaja ka kodus laulutunde andmas). Laupäeval on tantsuvõistlus.

7. mai kolmapäev 2008

Ma pole tükk aega kirjutanud. Vahepeal käisime tantsurühmaga Koolitantsul. Paides saime edasi Pärnusse, sealt enam edasi ei saanud. Oli ka jüriöö jooks, tulime oma rühmaga kolmandaks. Selle kuu alguses algas vanapaberi kampaania. 1. mail käisime emaga kaasas “Bingo loto” salvestusel, kus ta oli publikus. Saime ka näha teisi stuudioid, “Kodu keset linna”, Miljonimängu stuudio… Täna jäin koolist koju, sest olen veidi tõbine. Homme läheb meie klass Pärnusse ujuma. Reedel on kevadkontsert, kus kooriga esinen. Pühapäeval läheme tädi juurde.

24. mai laupäev 2008

Eelmine nädal sain teada, et pean “Kaitse end ja aita teist” laagrisse minema. Kui kohale jõudsime hakkasid juba üsna kohe võistlused. Öösel magasime telgis ja väääga külm oli! Nüüd olen tagasi. Esmaspäeval on spordipäev ja järgmisel esmaspäeval aktus ja klaverikontsert. Täna on eurovisiooni finaal.

Üritasin mingid vähegi normaalsemad pildid siia lõppu leida, aga tõele au andes oli seda päris raske teha, ilma et piinlik ei hakkaks 😀

027688289441c7 05595798116c65

Lisa kommentaar