Novembri lõpp

Eelmisel nädalal oli ühel hetkel nii palju asju toimumas, et esimest korda üle pika-pika aja läks korraks nagu eest kõik mustaks ja suur segadus oli peas. Teate küll seda tunnet, et miski kriibib hinge, et “ma pidin midagi tegema… aga mis see oli?”. Mul oli mitu päeva selline tunne ja siis tasapisi meenus igasugu asju, mis vaja ära teha. Lõpuks õnneks suutsin omale kõik asjad kirja panna ja pilt muutus selgemaks. Saladuskatte all saan juba öelda, et mul on enda Facebook’i lehel peagi tulemas vahvad auhinnamängud koos erinevate koostööpartneritega, aga kõik mis sellega kaasneb – rohkem tööd, kui välja paistab 😀 Samuti said laulud edasi arendamist, oli üks kohtumine, millest kahjuks veel ei saa siin blogis rääkida, tegelesin muidu kodus muusikaga, käisin S.-iga erinevates loome/tegevustundides, kõige selle kõrvalt sain ka veidi lugeda ning oma arvutiga jamada ja palju muudki. Võtame siis kõigest järgemööda:

IMG_4297 Neljapäeval oli meil taaskord S.-iga laulutund Kohilas. Kuna nüüd oleme mõnda aega juba erinevates tundides käinud, siis saan veidi lähemalt rääkida. Neljapäevane tund on keskendunud üldiselt laulmisele, millel osadel lauludel on siis juures ka mingi füüsiline liikumine/tegevus. Eks lastel ole seal ilmselt huvitavam teisi lapsi jälgida, aga vaikselt teevad nad ka erinevaid asju kaasa (plaksutavad, raputavad kõristeid vms, osavamad võtavad ka paar nooti kaasa). Tund kestab pool tundi ja läheb väga kiiresti, aga väga tore on seal.

Reedel oli siis meil see saladuslik kohtumine. Ega ta tegelikult mingi üüber salajane asi ei oleks, aga kuna ma ei taha asju ära sõnuda + rääkida neist enne, kui asi 100% kindel on, siis ma teinekord mõne kohapealt lihtsalt vaikin. Tulemas on üks põnev muusikaga seotud projekt.

Laupäeval oli kodune päev ja õhtul läksin vanematele külla. Eelmisel korral, isadepäeva paiku, käis kõik kuidagi nii siuh-säuh, seega lubasin peagi tagasi tulla ja natukene pikemalt olla, et saaks veidi rahulikumalt võtta. Sealt tulin koju esmaspäeva ennelõunal.

FullSizeRender_1Suur aitäh Jäämari-le, kes kostitas mind imemaitsvate jäätistega. Luban oma blogis varsti nendest ka lähemalt rääkida ning kavatsen ühe paki ka välja loosida.

Täna oleme S.-iga taaskord väikelaste huviringi minemas (ma vist igakord nimetan seda uue nimega, aga mul läheb kogu aeg meelest, mis selle ametlik nimi on 😀 ) ning samuti loodan ühe olulise postituse valmis kirjutada, et see siis hiljem teieni tuua.

Läpaka asjus löövad ette endiselt varasemad errorid PLUSS veel uued “huvitavad” närvesöövad asjad. Viimastel päevadel olen seda garantiisse viimist kogu aeg edasi lükanud, kuna see tundub minu jaoks nii ebameeldiv asi. Olen siis ju mitu päeva ilma läpakata, aga ometi on mul nii üht-koma-teist tähtsat vaja enda isiklikus arvutis ära teha. Eks ma katsun kõik hädavajaliku nüüd lähipäevil ikka ära teha ja siis pean garantii poole oma sammud seadma. Loodetavasti ei pea ma seda siis enam tulevikus tegema. Igatahes sellega seoses ei ole ma veel ka alla laadinud oma videote töötlusprogrammi lisaks paljudele teistele programmidele ning pole sellepärast ka uusi klaverivideoid üles laadinud. Neid on aga kindlasti tulemas, sest uued ideed on juba õhus.

unnamedUut lugemist võtsin ka. Raamat Tina Turnerist. Mulle hakkas ta selle raamatu läbi nii meeldima ja nii mõnigi vana klassik-hitt, mida varasemalt kuulnud olin, aga polnud kunagi otsi kokku viinud, et tema nende esitaja on, sai meelde tuletatud. Samuti muutus mul täielikult arusaam temast kui artistist ning tema juures on palju asju, mida ma väga imetlen. Raamat ise läks üsna kiiresti. Järgmisena võtsin Mozarti elukäigust jutustava raamatu. Juba pikalt olen pidanud plaani, et peaks end nende klassikutega ka rohkem kurssi viima. Nüüd tegin igatahes algust.

Lisa kommentaar