Banaani-jõhvikasmuuti

FullSizeRenderKuna see retsept on üsna lihtne, siis ma ei tea isegi, kas seda võib retseptiks pidada, kuna selle tegemine käib nii siuh-säuh ja valmis. Elu on aga õpetanud, et teinekord need lihtsad asjad ongi kõige paremad ja lihtsate asjade peale ei oska teinekord tullagi, seega otsustasin selle retsepti siin ikkagi kirja panna. Täiesti võimalik, et keegi on sellisele kombole juba ka varem tulnud, aga omalt poolt sündis see retsept lihtsalt nii, et katsetasin kokku asju, mis kodus olemas olid.

Banaan annab smuutile mõnusa sametise olemuse ning lisatud ei ole üldse suhkrut. Kes soovib, võib lisada vedelat mett, aga minu arust pole see vajalik. Mina saan sellest kogusest 2*400ml jooki ehk siis päris suured klaasitäied. Koguste osas ma pole kunagi mõõtnud, et palju ma miskit panen, seega üritan umbkaudu kirja panna, mida kui palju läheb, aga usun, et isegi kui teil läheb midagi veidike rohkem või vähem, siis sellest pole hullu. Igatahes viimasel ajal on see meie pere lemmik vahepala. Täidab kõhu korralikult ja pikaks ajaks.

Vaja läheb:

  • 3 banaani
  • 2 peotäit jõhvikaid
  • u. 400 ml maitsestamata jogurtit
  • u. klaasitäis õunamahla

Tükelda banaanid ning pane blenderisse, lisa ka teised koostisosad ning blenderda kuniks kõik on kenasti segunenud. Vala klaasidesse ja naudi!

Lisa kommentaar