Kauge noorus 11. osa

30. jaanuar reede 2009

Nagu aru saada, siis aega mul viimasel ajal nagu eriti ei olegi. Käisin vahepeal bioloogia olümpiaadil, kus jäin tagant poolt viiendaks. Kokku oli vist 20 või 30 osalejat. Normaalne. Ja esta olümpiaadil eelmisel laupäeval ja seal sain esimese koha 🙂 Homme lähen mata olümpiaadile.

Täna oli 3 tundi ja need ka 10 minutit lühemad. Klaver oli kolmanda tunni ajal, selle mingi Tammsaare võistulugemise pärast.

10. veebruar teisipäev 2009

Hommikul kui ärkasin oli paha olla. Kurk oli haige, nohu ja köha veits. Läksin kooli ja olin esimeses tunnis suht uimane ja nõrk tunne oli. Otsustasin siis koju minna, aga õps ütles, et ma arsti juurde läheks. Läksin arstile, sain ravimiretsepte ja tulin koju. Homme jään koju. Neljapäeval on Paides koorilaulu esimene ülevaatus.

2. märts esmaspäev 2009

Jõudsin alles koju (22:56). Jõudsin esimest korda peale kolme koju, enne kella nelja hakkasin klaverit harjutama. Kella viieks läksin klaveri. Kell kuus olin kodus, sõin, õppisin veidi, pakkisin asjad ja varsti läksin näiteringi. Nüüd pean hakkama veel keemiat õppima :/

5. märts neljapäev 2009

Tulin just Paidest. Käisime vaatamas “Kuidas elad, Ann?”. AJaloos ja matemaatikas jäi õppida, aga ma olen nii väsinud ja pea valutab. Bussis koju sõites rääkisime, et kuhu edasi õppima läheme. Me K.-ga arutasime, et ilmselt läheme Paide. Mõte oli, et võtame korteri omale (loen ja mõtlen kui ajuhiiglased me ikka olime, Paidesse on Albust sama pikk tee ajaliselt kui mõnel Tallinna koolilapsel oma kooli, miks seda korterit meil veel vaja oleks olnud? 😀 ). Õnneks aga meil veel aega mõelda.

26. märts neljapäev 2009

Vaheajal käisime A.-ga Paides. Kahjuks aga olime eelneval päeval ööbinud Reed Hausis (meie aias olev kuuri moodi hoone, kus ühel pool oli garaaž ja teisel pool kaminaga ruum ööbimiseks külalistele, kus aga kannatas reaalselt olla ainult suvel, muul ajal oli külm – geniaalse nime peale tulin mina)  ja meie kaminatuli lõppes ära ja siis oli järsku väga külm ja hiljem üritasime tuld juurde teha mingite imelike puudega ja terve tuba oli suitsu täis. Pea hakkas valutama. Hommikul olin omale veel nohu ka saanud, aga Paides käisime ikkagi. Õhtul läksin näiteringi. Kuni reedeni olin kodus haige. Laupäeval oli näiteringiga esietendus. Kõik läks hästi!

15. aprill kolmapäev 2009

Siuke kevad on õues. Vahepeal pidasin sünnipäeva. IT olümpiaadil käisin ka. Jagasin 4-5 kohta.

27. aprill esmaspäev 2009

Mängisin just klaverit. 26. mail on keemia üleminekueksam. Juulis laulupidu. Suvel veel millalgi ka skaudilaager.

Lisa kommentaar