StyleWe

Leidsin sellise välismaa netipoe nagu seda on StyleWe. Nad pakuvad erinevaid riideesemeid naistele ning peale vaadates tunduvad asjad küll üsna korralikud ning ilmselt seetõttu on ka hind suurem kui muidu taolistel lehtedel.

Et nende tootevalikut veidi tutvustada, otsustasin teha mõned kollaažid, kuhu valisin endale meeldivad riideesemed. Kui midagi silma hakkab, siis klikka pildi all olevatele linkidele, mis viivad sind otse toote kodulehele.


I found a webpage called StyleWe. They are offering different clothing for women and it seems that they have pretty good quality – apparently because of that are the prices also a bit of higher. I made three collage to introduce you some of them selection. If you like something, then click to the links under the picture. 

kleidid1. KLEIT                                     2. KLEIT                              3. KLEIT

Mulle endale meeldib nendest kolmest kõige rohkem just see viimane sinine – klassikaline, aga väga armas ja naiselik. / The most I like the blue dress – it’s classy, but very cute and womanly.

Pluusid1. PLUUS                                         2. PLUUS                                  3. PLUUS

Nendest meeldib mulle kõige rohkem see viimane must pluus, kuigi mul ei ole aimugi, kas ma selle ka välja kannaks. Kihvt on ta igatahes. Samas meeldib väga ka teine pluus ja seda ilmselt oleks lihtsam ka igapäevaelus kanda. / I like the most the last black blouse, but I don’t know am I able to wear it out. Though it’s fierce. But also I like the second blouse, which will be perfect for everyday life.

Püksid1. LEGGINGSID                     2. RETUUSID                                3. SEELIK

Siit meeldib mulle kõige rohkem see sinine seelik. Ma lihtsalt jumaldan sellist sinist värvi riideesesmeid. / I like the most the blue skirt. I just love that specific color of blue .

Lisaks saate siit lingilt vaadata spetsiaalselt välja toodud erinevaid tuunikaid / Besides, you can check out different tunics: love StyleWe

Kiireimaiks moeinfoks jälgi ka nende sotsiaalmeedia kanaleid / And also follow them social media channels:

Lisa kommentaar