Kauge noorus 15. osa

4. veebruar neljapäev 2010

Mina ja mu kaks sõpra teeme mingit bändi moodi asja. Kolm korda oleme proovi teinud. Saame iga nädal neljapäeviti kokku. Neljast seitsmeni teeme umbes proovi. Esineme Taidlejate peol, mis on mingi kahe kuu pärast. Esineme kolme looga. Homme õhtul kell 8 on tantsuring. Laupäeval läheb pool 7 juba buss rongijaama ja siis lähen Tallinnasse Tre sünnipäevale. Pidime seal väikese intervjuu ka tegema raadiosse. Pühapäeval tulen koju ja esmaspäevaks ei tohiks midagi väga õppida olla. Ja siis on veel kaks nädalat Winterjam’ini! Igakord kui sellele mõtlen, tuleb ärevus sisse, aga ma usun, et laval läheb see üle närveldamiseks ja pablamiseks. Alguses pidi näiteringi õppepäev olema, aga rääkisin nendega, et kas mul oleks võimalik ikkagi Tallinnasse minna ja öeldi, et läheksin, et mu tulevik on seal, mitte siin 😀

10. veebruar kolmapäev 2010

Mul tuleb nohu vist. “Sõnu Pole Vaja” anname umbes kuu aja pärast välja. Kolmanda loo väike osa on ka juba valmis. See nädalavahetus ma stuudiosse ei saa, loodetavasti järgmisel saan.

22. veebruar esmaspäev 2010

22 tunni pärast esinen Winterjam’il!

24. veebruar kolmapäev 2010

Oijah. Enne lava olin hirmul, laval tundsin end aga nii vabalt. Mõnus. Kell 7.30 sain kodus magama. Viis tundi magasin, siis ärkasin üles.

0660885154007f

Lisa kommentaar