StyleWe 2

Detsembris kirjutasin esimest korda sellisest lehest nagu StyleWe ning seekord sooviksin teieni tuua taaskord nende kodulehelt huvitavaid leide. Kolasin seekord “New In” kataloogis ning enda maitset arvestades, tooksin välja mõningad riideesemed. Kuid enne veel kui lähen piltide juurde, siis mainin ära ka nende partner-lehe Just Fashion Now. Kel soovi, siis kiigake ka sinna lehele, sest sealt võib päris huvitavat kaupa leida.

I would like to bring you new beautiful clothes from page called StyleWe. I bring out some clothes considering my taste. Before the pictures, I mention to you also their partner-page Just Fashion Now, which is also full of cool clothes.

Esimesel pildil on selline pikem pluus/kleit. Jäi mulle silma just oma disaini ning lõike poolest. Leiad selle SIIT! Teisel pildil kivikestega kingad. Lavale paneks need jalga küll. Leiad SIIT! Kolmandaks üsna tavalised retuusid, kuid ülaosas kena mustriga. Leiad SIIT!

At first I picked out this blouse/dress, which I like because of it’s design. You will find it here! Secondly, I picked out heels that I would like to wear at stage. Link here! Next, I picked out beautiful leggings. Link here!

Järgmisel pildil olev esimene kleit on selline, mis mulle koheselt silma jäi. Minu arust väga ilus ja naiselik. Uuri lähemalt SIIT!  Järgmisena klassikalised kingad, millele kristallidega särtsu juurde antud. Vaata SIIT!  Viimasena üks väga kena bodi. Mul endal ühtegi bodi pole, aga olen mõtelnud, et äkki ikkagi peaks ostma ja proovima. See oleks väga midagi minu maitsele. Lähemalt uuri SIIT!

This next green dress is so beautiful and feminine. You can watch it here! After that, beautiful classic heels, which had been improved with crystals. Link here! Finally, beautiful bodysuit, which you can find here!

Lisaks! Varsti on suvi tulemas, seega kel huvi siniste bikiinide vastu, siis ka need kodulehel kenasti esindatud. Ühtlasi üks huvitav artikkel, mis praegu pole küll väga ajakohane, ent siiski hea varakult valmistuda – Mida kinkida lapsele jõuludeks. Lisaks on nende kodulehel toimumas ka üks auhinnamäng, kus võimalik võita 150$ väärtuses poekrediiti.

Summer is not far anymore, so StyleWe is offering to you perfect blue bikini. Also if you want to prepare early, then there is also one interesting article of Christmas Gifts idea for kids. And finally, you have chance to take part of winning Giveaway $150 shopping coupon!

Lisa kommentaar