Juuli algus

Esinen:
21. juuli Viljandi, Club Red
1. detsember Räpina, pubi Turist

Ilmselt mu loomepaus tegi head, sest nüüd on selline tuhin peal, et pean oma hobuseid tagasi hoidma 😀 Mitu päeva järjest olin klaveri taga, kirjutasin uusi viise/sõnu/terveid laule. Tunne on selline, et tahaks veel ja veel. Eks veel ilmselt mõned päevad olen selles osas aktiivsem, aga mul on juba hunnikuga raamatuid valmis pandud, mis tahan kindlasti läbi lugeda, seega kibelen ka nende manu. Paari päevaga saingi juba läbi ühe raamatu – Vahur Kersna “Ei jäta elamata”. See on siis tema teine raamat ja seekord pühendub see rohkem tema teekonna kirjeldamisele haiguse osas. Edasi kavatsen ette võtta taaskord mõned klassikud, aga neist siis järgmine kord.

Ma ei hakka täna pikka juttu tegema, lihtsalt pisike ülevaade 😛 Möödunud päevadesse mahub mitmeid huvitavaid seiku. Näiteks käisime metsmaasikaid korjamas. Leidsime ühe väga hea koha, seega Renate, võta ainult kätte ja mine korja. Mis seal salata, metsmaasikad on nii väiksed ning selleks, et suurt hulka kokku korjata, läheb päris tükk aega. Siiski on see aga seda väärt, sest metsmaasikamoos on minu lemmik!

Samuti olen saanud käppa proovida ise jäätise tegemisel. Endale üllatuseks tehakse seda alguses sama moodi kui creme brule’d, mida siin olen harjutanud. Esimesel korral tegin tavalist vanillijäätist, teisel korral šokolaaditükkidega jäätist. Pean tõdema, et põhimõtteliselt maitseb täpselt samamoodi nagu poe oma. Mõned väiksed detailid on veel, mida pean harjutama, aga muidu olen täitsa üllatunud. Arvasin, et tuleb hoopis midagi muud.

Juba homme kohtume aga Valgas! Ootan seda esinemist väga ja loodan, et tuleb kihvt esinemine! Kes aga soovib hea hinnaga minu plaati “Teekond Hingeni” endale tellida, siis kirjuta mulle mu postkasti või Facebook’i – hetkel on üks hea kampaania meil käimas 🙂

Lisa kommentaar