Esinemine Lohkva külas

Kuula Kapriizi uut laulu, mille sõnade autoriks olen mina SIIT!


Kleit: CY Riided

Tere-Tere! Möödunud nädalal oli mul esinemine Luunja vallas, Lohkva külas, kus toimus koolialguse pidu. Taaskord veidi teine formaat minu tavapärastele esinemistele, aga nii ongi vahva, kui pole kogu aeg vaid ühte stiili esinemised. Kava oli mul võrdlemisi pikk – tund aega ning esitasin laule nii aastast 2011 kui ka oma täiesti uut laulu, millest varem oma postitustes olen juttu teinud. Uuest laulust nii palju, et noooo ma näen, et kohe-kohe-kohe ta tuleb, aga veel viimased lihvid!

Tagasi esinemise juurde tulles: Selliste esinemiste puhul olen varemgi tähele pannud, et kuna publik on veidi noorem, siis just nii palju “näppe ei visata”, aga alati kui lavalt maha tulen, siis tahetakse palju pilte teha ja autogramme. Ehk siis näha on, et huvi siiski on, aga see ei väljendubki veidi teistmoodi. Olen varemgi siin maininud, et sellise noorema publikuga suhtlemist on vaja ka kindlasti mul õppida, sest olles varasemalt esinenud vast kõige rohkem ööklubides, siis võin öelda, et klubi esinemiste puhul on rahva hoomamine juba selgem, aga just sellist teist masti üritustel, kus ma nii palju pole kahjuks esinemas käinud, pole ma seda veel käppa saanud. Eks oligi nii, et iga loo vahele tuli ka veidike rohkem jutustada. Oli ka vanemaid inimesi, kes istusid ja kuulasid niisama ja siis oligi nii tore näha, kuidas nii mõnelgi läks jalg tatsuma ka “Stiihia” ja laulu “Teekond Hingeni” saatel 😛

Minuga olid laval ka mu toredad tantsutüdrukud Explosion tantsutrupist.

Muidu esinemine läks üldiselt hästi. Ilmselt enamus inimesi ei saanud arugi, et ma “Dilemma” ajal teise salmi ajal esimest salmi hakkasin laulma, sest millisekund varem taipasin ma, et mul läksid sõnad meelest ja kiirreageerimine päästis mind vaikusest 😀 Muidu kui 35-45 minutit saab esinetud, siis väga tunda ei annagi, aga seekord kui tunnine kava sai tehtud, siis jalad lõid päris kõvasti tuld. Pakkisime end kokku tagasi ja tulime koju. Minu esinemine algas juba kell 16:00, seega sain ma üle väga-väga pika aja koju juba nii varakult nagu seda on kell 20. Selliseid esinemisi võiks rohkem olla 😀

Kiire raamaturubriik ka. Peale eelmist postitust võtsingi endale uue tõsielulise raamatu, mis kannab nime “Ellu jääda”. Hetkel olen poole peal, aga meeldib väga. Muidugi sellistesse raamatutesse tuleb ka alati veidi skeptiliselt suhtuda, kuna tegu on ikkagi juturaamatutega, mis peavad ka müüma, aga ma usun, et paljuski saab sealt raamatust ikkagi enda jaoks ka pilti selgemaks, juhul kui huvitab, mis täpsemalt toimub Põhja-Koreas. Raamat räägibki sellest, kuidas üks tüdruk seal elas, üle piiri põgenes ning edasi… ma alles loen.

Trenni kohapealt sai läbi mu 6 nädalat kestnud treeningkava ning nüüd võtsin uue neli nädalat kestva treeningkava.

Ning postituse lõppu väike kingisoovitus endale või sõbrale. Eesti firma Puit Mängib tegeleb väga kihvtide kitarrikujuliste lõikelaudade meisterdamisega. Tegu on tugevate, ilusate lõikelaudadega. Mul on varasemast olemas üks väike ning nüüd sain ka sellise suuuuuuure lõikelaua. Suured lõikelauad on köögis väga hinnas! Eriti kui tegu on kvaliteetse toodanguga. Komplektiga on kaasas ka “kitarri pea”, kuhu peale saab lõikelaua seisma panna. Mine vaata lähemalt: https://www.facebook.com/Puitmangib/

https://www.facebook.com/events/317262935762612/

Lisa kommentaar