Renate TRIO

Esinen:
21.10 kell 11:30 Mustamäe Prisma Perepäev
9.11 Antsla, Kobela, Linda Rahvamaja
10.11 Raplamaa, Eidapere Kultuurikeskuses


Miljon korda leierdasin ma oma eelmise aasta ning selle aasta alguse postitustes sellest, et paneme kokku akustilist kava ja et varsti-varsti saab meid ka niiviisi laval näha. Alguses võttis asja käima lükkamine aega, kuna minu jaoks oli see täiesti uus teema, veidi võõras ning ilmselt seetõttu, et ma ennast väga kindlalt ei tundnud, läks see asi ka tükk maad käima. Lõpuks aga toimusid meil proovid päris regulaarselt, saime kava kokku ja siis… panime asja veidikeseks ootele, kuna eemaldusin aktiivsemast muusika tegemisest mõneks ajaks. Nüüd aga toome selle lõpuks avalikkuse ette. Ei julge nüüd öelda, et kohe väga palju sellise kavaga esinema hakkame, aga eks paistab kuidas minema hakkab. Uus asi ikkagi ja vajab kindlasti sisse töötamist. Igatahes alljärgnevalt on üks video ühest meie proovist, mida me siis laval enam-vähem kavatseme tegema hakata:

Igatahes nüüd on kirjas ka meie esimene üles astumine, kuigi tuleb tõdeda, et seekord siiski duetina, aga loodetavasti tulevikus tuleb palju kordi ka triona. Esinen 21. oktoober Kristiine Prismas!

Pool aastat on möödas sellest kui tegin viimase klaveri-cover’i. Ma tegelikult arvasin kogu aeg, et on rohkem, aga tegelikult oli “vaid” pool 😀 Üldse olen ma klaveri taha musitseerima sattunud selle aja sees üsna kaootiliselt. Varem oli mul mingi hea rütm sees ja kirjutasin uut muusikat päris palju. Praegu on igasuguseid muid tegemisi nii palju olnud ja ei ole seda rütmi kätte saanud. Siiski kui nüüd klaveri taha istusin, siis tuli hea kindel tunne taas sisse, sättisin oma nurgakese korda ja lubasin endale, et katsun nüüd iga nädal kasvõi natukese haaval midagi hakata tegema – parem ikka kui ainult veidi igas kuus (VS. iga nädal).

Plaan oli siis teha üks uus video, aga sellega oli parasjagu kaos. Esiteks õppisin ma loo selgeks ära ja siis avastasin, et mu statiivil on üks oluline lüli puudu. Ehitasin siis digikale lamamistoolist, väikesest lapsetoolist, pappkastist ja diivanipadjast statiivi, aga siis selgus, et digika aku on tühi. Otsisin tund aega laadijat ja ei leidnud… Kell oli palju ja otsustasin, et homme otsin edasi. Ka järgmisel päeval ei leidnud ja nüüd olen kurb, sest ei saagi videot teha. Eks otsin veidi veel, aga kui ei leia, siis tuleb sammud poe poole astuda. Puudu on ju ka kaks olulist asja, mitte ainult üks.

Muidu selle nädala lõpus olen siis reedel Hiiumaal ning laupäeval Jõgeval. Hiiumaal käisin viimati esinemas vist 3 aastat tagasi? Jõgeval Laisholm Pubis pole ma varem käinud. Viimases teen ka pikema kava ja kaks setti. Paningi just oma kavad kokku. Natuke nadi on see, et paar päeva tagasi jäin tõbiseks ja kui alguses tundus, et ainult väike kurguvalu-nohu, siis päev-päevalt on see hullemaks läinud… Väga halb lugu. Viimane kord kui ma haige kurguga esinesin, ei olnud mul pärast mitu päeva normaalset häält. Loodetavasti seekord läheb paremini ja ravin ennast kõvasti.

Lisa kommentaar