Kingitus.ee – Jõulumäng (VIIMANE!)


Aastalõpp hakkab lähenema, jõulud on kätte jõudnud ning minu poolt tulebki pühademängude seerias nüüd viimane postitus teile. Kindlasti paljud teist on juba kuulnud sellisest kohast nagu Kingitus.ee, aga kes veel ei tea või mingil põhjusel pole sinna pikka aega kiiganud, siis teen teile väikese ülevaate.

Jõulud on just praegu igalpool meie ümber ning kui sul on veel puudu mõnele oma lähedasele kihvt kink, siis soovitan omaltpoolt kinkida mõne tarbeeseme asemel hoopis mõnus ja meeldejääv elamus! Aga muidugi ega jõulud aastas ainuke aeg ole, kus põhjust lähedastele kingitus teha – olen varasemalt ka mõnel korral Kingitus.ee lehelt mõnele sõbrannale sünnipäevaks kingi valinud, kuid nüüd lehel ringi vaadates näen, et kihvte elamusi on siia veel juurde ja juurde lisandunud.

Hinnaklass on erinev, kellel eesmärk saada lahe elamus kätte alla 50€, siis selle rahaga saab minna näiteks õhtusöögile kas siis pilkases pimeduses või vähem ekstreemsemalt lihtsalt romantilisele õhtusöögile. Või hoopiski minna nautima massaaži? Või spordifännidele ja niisama harrastajatele meeldiks kindlasti kardisõit ja mis mina olen vaadanud, et tundub väga kihvt on see lend Flyboardiga 😛 Aga ma pole kindel, kas ma seda kunagi teha julgeks 😀 Muidugi samas vee kohal lennelda on igatahes turvalisem kui kuskil mujal. Samuti pole ma kunagi virtuaalreaalsusega tutvunud ja seda tahaks proovida kui võimalus tekib, sest ega ma ausalt öeldes väga ei kujuta ette küll, et mida see üldse endast kujutab (no natuke kujutan, aga samas ei kujuta ka 😀 )

Kallimatest valikutest on samuti kihvte ja põnevaid variante, lausa nii palju et vaid võta üks ja viska teist: Langevarjuhüpe koos koolitusega on kindlasti midagi, mida paljud proovida tahavad. Kiirusearmastajatele aga Ferrari või Lamborghini sõiduelamus, palju kihvti olen kuulnud nendest mõrvamüsteeriumitega õhtusöökidest – kellele meeldivad sellised krimkad ja erinevad ajastutemaatikad, siis see võiks väga hästi sobida. Minu arust oleks nii kihvt panna end riidesse 30ndate stiilis ja minna kallimaga välja. Ma võiksingi neid asju veel siia loetlema jääda, kindlasti igaüks leiab sealt just seda mida vaja. Ei saa nimetamata jätta veel ka erinevaid puhkusepakette, mida on seal igasuguseid ning ka fotosessioone ja nii edasi…

Kui oled aga kinki valimas ja ei ole täiesti kindel, mida teisele osapoolele kinkida, samas aga päris kinkekaardi peale ka ei taha minna, siis Kingitus.ee lehel on väga nutikad kingituspakid tehtud, kus saad valida sinu arust sobiva teema ning lõppvaliku saab siis teha juba kingituse saaja ise. Niiviisi saadki anda valida just sobiva elamuse näiteks paarile, mehele-naisele, emale-isale, veemõnude nautijale, kõrguse armastajale jne.

Nende koduleht on väga lihtne ning kiiresti saad panna endale sobivad parameetrid sisse, et leida just see sobiv elamus, mida edasi kinkida. Nii et kui sa veel selle postituse ajal ei ole läinud nende lehele, siis tee seda nüüd ja praegu: www.kingitus.ee
Minul on aga rõõmustav uudis kõikidele minu blogi-lugejatele, fännidele, Instagram’i jälgijatele – Paneme terve detsembrikuu jooksul väldanud erinevatele auhinnamängudele punkti minu Instagram’is, kus ühel õnnelikul on võimalik võita omale 50€ kingitus.ee kinkekaart! Selleks pead minema minu Instagram’i ning tutvuma kõige uuema pildi all oleva infoga!

Edu!

Lisa kommentaar