VIT-HIT vitamiinijoogid – 4. advendimäng – 20.12

Turule on jõudnud uued VIT-HIT vitamiinijoogid, mis on justkui edasiarendused tavalisele maitsestatud veele. Nimelt on lisatud jookidesse ka mahlu ja teesid, mis tekitavad huvitavaid maitsekooslusi. Suureks plussiks minu silmis on see, et suhkrut on lisatud nendele jookidele vähem kui mõnele konkureerivale tootele. Samuti pole jookides kunstlikke värvaineid ega säilitusaineid.

Hetkel on esindatud viis erinevat maitset. Pildil vasakult esimeseks maitseks on dragonfruit + yuzu. Ehk siis tegu draakonivilja ning yuzu maitselise joogiga. Draakonivilja ma varem proovinud pole ning samuti yuzut mitte. Yuzu on jaapani sidruniline ning jooki maitstes tundub, et ilmselt traditsioonilise sidruni maitsega ka sarnane, kuigi selles joogis ta ei löö üldse nii kõvasti välja, vaid on selline pehmem-õrnalt tuntav. Ilmselt domineerivad selles joogis draakonivili ning joogile lisatud ceyloni tee maitsed. Kooslus on aga mõnusalt magusa maitsega.

Järgmine jook on mandariinimaitseline, millele lisatud rohelist teed ja pean tõdema, et täpselt mandariinimaitseline ta ka on. Kes kaloreid loeb, siis nii selles kui ka eelnevas joogis on vaid 35 kalorit ning üleüldse ükski VIT-HIT jook ei ületa oma sisalduselt 35 kalorit. Kõik VIT-HIT joogid sisaldavad ka vitamiine, mida sinu keha vajab.

Rohelise värvi taga peitub lean & green apple maitseline jook, mis sisaldab ka mate teed. Kusjuures mate teed peetakse inkade iidseks energiajoogiks, seega kes soovib traditsioonilise kofeiini vabalt veidi oma energiat tõsta, siis see jook võib olla selleks väga hea lahendus. Maitselt on ta üsna huvitav, tunda on magusa õuna maitset küll, aga siia seguneb ka mingi muu, veidi hapukam maitse, mis kogu selle joogi tasakaalu viib ning hoiab teda minemast läägeks.

Marjasõpradele on järgmine maitse, milleks on berry flavour/marjamaitseline jook, lisatud ženšenni, mis aitab kurnatuse ja stressi korral ning rooibose teed, mis aitab närvipingete ja peavalude puhul. Samuti on selles joogis tunda magusa ja hapuka kooslust, et siis leida üks kuldne kesktee.

Viimase maitsena on esindatud klassikaline sidrunimaitseline jook, taaskord lisatud ženšenni ning valget teed. Selles joogis on vaid rekordilised 10 kalorit!

Kokkuvõttes võin öelda nende jookide kohta, et huvitav edasiarendus, kuna kombineeritud on teejookidele juurde ka erinevaid mahlu ning takkaotsa veel vitamiinid ka, mis su enesetunde paremaks teevad. VIT-HIT jooke saab osta Olerexidest, Prismadest, Circkle K-st, Kaupmehest ning suurematest Selveritest.

Kui sina tahad võita tervelt kümme pudelit neid samu jooke, siis mine minu Facebook’i või Instagram’i ning osale loosis ja ehk saad juba varsti neid jooke rüübata! Mõlemal lehel loosin välja ühe võitja ehk siis kokku kaks võitjat!

Uuri lisa veel VIT-HIT kodulehel või Facebook’is või Instagram’is!

Lisa kommentaar