Märtsikuu!

Esinen: 5. aprill Helsingi, ööklubi Pressa / 9. aprill  12. aprill Pärnu öölokaal Kassa


Tere-Tere! Pole ammu veidi pikemat juttu puhunud. Alustame sellest, et mõni nädal tagasi andsin välja oma uue loo “Tantsib Tüdruk” (kuula uuesti SIIT!), mis on väga hästi vastu võetud. Rõõm on suur! Seda laulu olen ka järjepidevalt laulutundides harjutanud. Eelmine kord kurtsin, et see laul tõmbab refräänis nii hinge kinni – hetkel on olukord veidi paranenud, aga on veel pikk tee minna 😀 Samuti on stuudios hakanud edasi arenema kaks laulu, mille tükk aega tagasi pakkusin kahele erinevale artistile. Samuti olen vahepeal ühed sõnad kirjutanud ühele kolmandale artistile. Ning ühtlasi on peaaegu valmis saanud ka üks minu uus laul #ÕS, mille alles sel aastal kirjutasin ja ka stuudios sisse laulsin mõnda aega tagasi. See läheb siis hetkeseisuga albumi peale. Ehk siis kokkuvõttes muusika kohapeal on praegu päris toimekad ajad olnud. Katsume ikka edasi liikuda albumi valmimise tuules.

Muidu ma viimati hõiskasin siin, et kevad tuleb-kevad tuleb ja tutkit ta tuli. Läks hoopis külmaks tagasi. Aga nüüd võib vist küll juba kindlalt öelda. Ma olen nii õnnelik. Soojema ilma tulek süstib minusse kohe nii palju energiat ja rõõmu, et ma ei jõua ära imestada. Tegime nädalavahetusel meie esimese grilli ning käisime ka keevat nõiakaevu kaemas.

Muidu olen ikka väikest viisi joogatanud. Raske on, aga mulle väga meeldib. Samuti olen lugemiseks võtnud nüüd raamatu sellisest bändist nagu U2. Ei teadnud nende kohta suurt midagi, peale nende kõige suurema hiti “With Or Without You”, seega on ka põnev silmaringi laiendada. Olen mitu korda leiba ka teinud vahepeal. Otsustasin minna veidi keerukamat teed ja teha ka ise juuretise. Sellega on aga see lugu, et seda peab “kasvatama” päris jupp aega. Mina olingi juba kolm leiba ära teinud ja öeldakse, et kuskil 5-6 leiva juures alles hakkab see õige juuretis tööle, aga mis juhtus… panin leiva ahju ja poole küpsetamise pealt avastasin, et unustasin uue juuretist võtta taignast :S Ja see kolmas leib juba oli parem kui teine leib ja olin seetõttu päris õnnetu… Aga ei jätnud jonni ning hakkasin otsast peale ning hetkeks olen kaks leiba teinud ehk siis kolm veel kuniks hakkavad need õiged leivad tegema. Mis seal ikka!

Käisin vahepeal ka ühel pildistamisel koostöös kingitus.ee -ga. Uusi promopilte oli mul nagunii vaja, seega ajastus klappis ideaalselt. Pildistamisest räägin ka ühes tulevases postituses veidi pikemalt. Ning kes tähele pani, siis postituse üles kirjutasin ka uued esinemiskuupäevad. Mõlemad kohad on minu jaoks uued esinemiskohad, aga Soome esinema minek ajab ärevile, sest juba aastaid ja aastaid on minult küsitud, et “millal Soome tuled?” ja alati olen pidanud ütlema, et ei tea. Tegelikult oleks olnud võimalus esinema tulla ka juba ligi 2 aastat tagasi, aga me oleme siin umbes 4-5 korda üritanud sobivat kuupäeva leida, kuna Soomes ei toimu ka kogu aeg neid üritusi ning kui toimub, siis on mul alati olnud mingi muu tegemine ees. Lõpuks aga asjad sujusid ja olen tõesti tulemas! Ei jõua ära oodata!

Ning samuti ei jõua ma ära oodata ka suve ning kohe juuni alguses toimuvat kahte suurt suve avapidu, mille kohta infot leiate postituse lõpus olevatelt piltidelt! PS! Veel viimased kaks päeva on võimalik osa võtta ka piletiloosist, kus on võimalik endale võita kaks pääset vabalt valitud suve avapeole! Mine minu Facebooki: www.facebook.com/RenateOfficial

Samuti on mul aprillis tulemas üks üsna uut moodi väljakutse – nimelt 9. aprillil toimub luuleklubi Tallinnas Kännukuke raamatukogus, kus mina siis enda loomingut ette kannan ning ilmselt selline väike vestlusring toimub. Ütlen, et tegelikult päris kardan seda ja ma olin väga kahtleval seisukohal kui selle otsuse vastu võtsin, aga miski mu sees ütles, et pean oma mugavustsoonist välja astuma… seega loodame parimat 😀

Aga hetkel ma lõpetan. Nädala lõpus ootab mind esinemine Hageris, kuhu ma samuti varem pole esinema jõudnud. Praegu nädala sees aga katsun palju õue jõuda, vaikselt riisumisi teha, ilma nautida. Nädala lõpus on meil suur sünnipäevade laine, sest on ju minul sünnipäev ja ka meie noorimal pereliikmel. Uuel nädalal on tulemas palju laulutunde ning ka juba Soome minek! Kirjutamiseni!

Lisa kommentaar