Pildistamine Photohouse stuudios & kingitus.ee

Ühel kenal päeval otsustasin, et vaja minna kuhugi fotostuudiosse uusi pilte tegema, et neid siis kasutada plakatitel-singlikaantel. Läksin kingitus.ee lehele ja hakkasin otsima sobivat fotostuudiot, kellega võiks minu nägemus kattuda. Kõigepealt esmaseid variante tuli päris palju, valisin siit lehelt enda jaoks sobivamad välja ning siis tegin veel viimase selekteerimise ning sõelale jäigi Photohouse stuudio. 

Asuvad nad Tallinnas, Tondi ärikeskuses ning sain endale valida nende tunniajalise pildistamise. Kõigepealt muidugi oli vaja ka meigis-soengus käia ning siin kohal tuli mulle appi Keidy Arrak, kelle juurde ma varem polnud sattunud, aga kes tegi imehead tööd ja jäin väga rahule! Ta paiknes samuti Kesklinnas, seega polnud meigist pildistamisele üldse pikk maa.

Kui fotostuudiosse jõudsin, siis panimegi esimese set-up’i paika, mina kleidi selga ning hakkasime klõpsutama. Minu jaoks oli uus ja huvitav kogemus see, et kuigi ma olen käinud nii mõnelgi fotosessioonil, siis esimest korda oli fotostuudios assistent, kes jälgis, et mul kleit ilusasti langeks, juuksed ilusasti oleks, pildistamispoos hea jne. Et muidugi varem on ka fotograafid juhendanud mind, aga ilmselt see, et assistendiks oli naisterahvas, kellel silma detailidele ja et ta oli eraldiseisev isik, aitas palju kaasa, sest niimoodi näeb ikka paremini, kui ei pea samal ajal ka kaamera taga olema. Seega selles osas väga tore ja meeldiv, töö oli sellevõrra kindlasti kohe kvaliteetsem.

Tegime kokku pilte kolme erineva riietusega, jagan hetkel teile pilte ühest, et mitte kohe kõiki pilte ette näidata, mida ma kasutama plaanin hakata 😀 Üleüldiselt võin öelda, et jäin pildistamisega rahule ja soovitan seda teilegi. Oleks meil rohkem aega olnud, siis oleks seal kindlasti saanud veel palju-palju pildistada, sest erinevaid möbleeritud “nurki” oli neil kolm, kus annab veel lisaks ka mööbliga mängida ning neid ühevärvilisi seinu-pabereid, mille taustal pildistada, oli neil ka päris mitmeid, seega saaks ühes fotostuudios kindlasti palju erinevaid pilte.

Aga tulles tagasi selle jutu juurde millega ka alustasin – www.kingitus.ee lehel on tõesti valikut palju ning kui sina tahad endale leida ikkagi veidi teistsugusema pildistamiskoha, pakkumise või hoopiski midagi täiesti muud, siis mine kohe nende lehele ning alusta avastamist. Valik on tohutu! Samuti tuleb see leht sulle appi siis, kui vaja lähedasele leida kingitus, aga ei taha kingiga mööda panna – kuna neil on palju selliseid kingivariante, kust kingisaaja saab “lõpliku valiku” ikkagi ise teha (rääkisin lähemalt nendest erinevatest variantidest SIIN postituses), siis on pea võimatu mööda panna ning lõpuks on kindlasti kõik rahul 🙂

Lisa kommentaar