Möödunud kuu

Oh-oh-oh. Tundub nagu ma poleks mega kaua kirjutanud. Ja tegelikult viimane “tegevuspostitus” ilmuski juba üle kuu aja tagasi. Pean tõdema, et olen lihtsalt tõesti minimaalselt arvutis käinud. Palju asju saab ju tänapäeval ajada ära juba läbi telefoni ja kui ka arvuti taha satun, siis on mul nii kindel visioon paigas, et mida ma siin teen, et sellist “vaba aega”, et tuleks blogipostitust kirjutama polegi tekkinud. See võib-olla kõlab nii halvasti ja kurvalt, aga ma tegelikult nii ei mõtelnud 😀 Lihtsalt suvi on olnud tõesti väga tegus – oleme palju ringi rännanud, lihtsalt suve nautinud ja muidugi ka koduaias on palju tegutsemist. Katsun nüüd end kokku võtta ja panna siia möödunud kuu olulisemad muusikalised sündmused. Tegelikult mulle ei meeldi üldse nii pikka vahet pidada sissekande kirjutamisel, sest siis juhtub nii, et “tunned küll, et vahepeal oled nii palju teinud, aga kui on vaja kirja panna, mida olen teinud, siis ei mäleta midagi…

Esiteks sai täiesti valmis minu uus laul “Kella Seitsmeks”. Kes ei ole kuulanud, siis kuula ja vaata SIIT!  Sellele loole filmisime Märjamaa suve avapeol ka video. Kuna tegu oli veidi sellise eksprompt tegemisega ja natukene ka uue katsetusega meie video ja fototöötleja jaoks, siis ma kohe ei julgenud väga palju hõisata ja loota, aga nagu ikka siis, Kevin, sa tegid jälle tubli töö ja minu arust tuli video väga lahe! 🙂 Laulu taustast nii palju, et eks dnb ole mulle vist alati veidike rohkem hingelähedane olnud, aga ei ole seda stiili väga palju enam teinud. Seega kui kodus seda demo kuulasin, siis mulle tundus, et selle loo peale võiks just trumm ja bass väga hästi sobida ning see oli üks põhifaktoreid miks seda lugu soovisin tegema hakata. Jäin igatahes väga rahule lõpptulemusega. Loe laulu kohta juurde ka SIIT!

Lisaks on ka teised albumilood edasiarendust saanud. Laul #ML on saanud täiesti valmis ning laul #MLL on meil praegu just parasjagu tegemisel, aga ka juba üsna valmis. Ilmselt lähen aga stuudiosse veel paari lisa taustavokaali sisse laulma, et tulemuse vägevam tuleks. Kes mu blogisse esimest korda satub parasjagu, siis nimelt salvestame me minu uut albumit ning need laulud (mille nime ma ei taha veel täiesti välja kirjutada ning kasutan selleks lühendeid) lähevad ka siis selle tulevase albumi peale. Iseenesest kui praegu vaatan, siis ega palju laule enam polegi vaja valmis saada, ent sellegi poolest, albumiga läheb veel aega ja ma ei julge veel ühtegi kindlat aega välja hõisata. Endale halvaks üllatuseks avastasin, et albumile ei mahugi nii palju laule kui ma lootsin, vaid pean kaks laulu välja jätma. Eks lähevad siis järgmise peale 😀

Siis olid esinemised. Kõigepealt 19. juulil Vändras, suurel suvepeol. Esinemine oli väga kihvt, elati väga hästi kaasa. Instagram’is on mul ka üks väike video selle esinemise kohta. Ning järgmisel päeval kohe Pärnus, ööklubis Püramiid.

Konkreetselt Püramiidi ööklubis polnud ma varem käinud, aga seal kohas on varem olnud üks teine klubi, kus ma küll korduvalt olin käinud. Ja nüüd järgmisena saate mind kuulda Lõuna-Eestis Krootusel 15. augustil ning 19. augustil Kanavere mäel!

Lisa kommentaar