Albumi valmimise suunas

Viimasel nädalal on stuudios taaskord käinud hoogne töö – ikka albumi viimaste lugude kallal. Purki on saanud #MLN ning oleme asunud lõpule viima järgmisi laule. Põhimõtteliselt on vaja valmis teha veel viis laulu, millest kolme puhul on juba suur töö tehtud ning kaks on siis praktiliselt nullist tegemised. Eks paista kui tempokad olla suudame.

Viisin ka oma riideid müüki Tallinnas, Viru Keskuse ja Kaubamaja läheduses asuvasse Tallinna Kirbukasse. Koht ise on veel üsna uus ja vaatasin seal ringi ning asju oli seal päris huvitavaid müügil. Seega, kellel minu boksi asja pole, võib ka mujal ringi vaadata 🙂 Aga minu boks muidu asub poe taga osas, paremas küljes. Tunnete selle ära hirmkõrgete kingade ning värvikirevate riiete järgi 😀

Kui keegi peaks sinna sattuma ning kasvõi ka midagi ostma, siis võib julgelt mulle pilte saata-kirjutada. Huviga vaataks ja loeks teie kirju 🙂

Kes pole veel kuulanud siis kaks nädalat tagasi ilmus ka minu uus laul “Kella Seitsmeks”, mida saate kuulata SIIT! On ka juba küsitud millal järgmine laul ilmub. Seda ikka kiputakse küsima siis, kui oled äsja uue loo välja andnud. Hetkel on paigas järgmisel aastal ilmuv suvelaul, aga ilmselt tahaks sügisel-talvel ikka ka midagi välja anda, aga pole veel täiesti kindel mida ja millal. Teeksin veel need mõned laulud stuudios ära, mis meil hetkel tegemises ning siis mõtleks ja valiks nende seast. Eks paistab! Ja kui varsti album on ilmumas, siis saate nagunii kuhjaga uusi laule kuulata!

Lisaks hiljust just äsja üks minu kirjutatud laul ühe teise kollektiivi esituses, saad seda kuulata SIIT! Aga sel korral pikemalt ei jutustagi ja kohtume minu järgmistel esinemistel! 15. augustil Krootusel ning 19. augustil Kanavere mäel!

Lisa kommentaar