Krootuse esinemine & albumijutud

Nädalake on möödas ja sellesse jääb nii mõnigi toimetus. Esiteks käisin esinemas Krootusel. Seal oli tegemist sellise valla noorteüritusega ning minu etteaste algas sellega, et pidasin noortega väikese vestlusringi. Põhiliselt rääkisin sellest kuidas mina oma lauljateed alustasin, millal ja kuidas ma muusikaga üldse tegelema hakkasin ja andsin mõtteid, kuidas oma unistused ellu viia. Minu jaoks oli see selline uus kogemus, sest ma pole varem väga pidanud niimoodi jutustama, et keegi mu jutustamist ei suuna ja pean ise terve 15 minutit ära täitma erinevate lugudega. Ega see mu mugavustsoon polnud tõesti, aga ma viimasel ajal olen hakanud selliseid asju ka rohkem tegema ja vastu võtma, et siis ise endas seda julgust kasvatada ning ka kogemust juurde saada. Lootsin, et ka noored mõned küsimused ise küsivad ja siiski mõned küsimused ka tulid, aga üldiselt pidin ikkagi kohapeal tegema sellist improt ja mitte tekitama vaikuse momente 😀 Selles postituses allpool Facebook’i videos natuke räägin ka lähemalt sellest vestlusringist. Muidu aga esinemine läks kenasti, minuga koos olid laval ka tantsutüdrukud.

Eile ehk laupäeval käisin Raplas väikesel filmimisel. Küll aga tulemit näete alles järgmisel aastal. Nii hilja alles sellepärast, et filmisime mu ühe tulevase suveloo tarbeks ja kuna suvelool peab olema suvine visuaal, siis peabki seda juba praegu ära tegema, sest järgmisel aastal äkki pole sel ajal veel suve olla kui tahame lauluga välja tulla 😀 Nii palju võin reeta. Ehk siis muusikalised plaanid on paigas juba kuni järgmise aasta suveni. Küll aga tegu ei ole otseselt muusikavideoga, vaid sellise visuaaliga. Eks tee sisi näete ise. Tundus vähemalt, et saime päris head materjali. Enne filmimist tegin ka väikese Facebook live’i, mida ma polnud jälle tükk aega teinud. Seega seda saate vaadata alljärgnevalt:

Nagu ka videos mainin, siis olulise asjana oleme vaikselt hakanud toimetama ka albumi kujunduse kallal. Kaanepilt on juba valmis ning cd raamatusse minevad pildid ka välja valitud. Nüüd pean järgmisena kõik sõnad üle vaatama, mingid salvestusinfod juurde panema ning ka välja mõtlema kui paljude lehtede peale kogu selle teksti ära mahutada.

Stuudios on produtsent asunud järgmise laulu kallale, aga hetkel veel ma seda kuulnud pole. Seda laulu ma siin blogis vist kunagi varem maininud polegi, nimetame ta #PN. Selle laulu salvestasin samuti eelmisel kevadel, siis kui tegin ühe suurema salvestussessiooni (kes mu blogi pikemalt lugenud on, siis juba teab, et eelmisel kevadel enne teise lapse sündi laulsin hunniku vokaale sisse, et saaksin hiljem peale lapse sündi veidi vabamalt võtta).

Lisaks olen võtnud omale ka ühe raamatu lugemiseks, kuigi pean tõdema, et kuna muid toimetusi on nii palju, siis raamatu lugemine on võrreldes varasemate aastatega tänasel päeval juba palju harvem, kuid siiski üritan seda teha. Raamatuks on “Uno Loop. Läbi Elu”. Mulle meeldib väga selle raamatu puhul see, et selle raamatu algus jääb minu jaoks huvitavasse ajajärku ehk et on ka veidi ajalooline. Huvitav on lugeda, kuidas tol ajal mingid asjad käisid, mis sündmused maailmas toimusid ja kuidas inimesed selle kõige keskel katsusid oma eludega kenasti hakkama saada. Veel väga kaugele ma jõudnud pole, seega ma ei oska öelda, kas selles raamatus ka nii on, aga muidu mulle meeldib nende muusikute raamatutes lugeda ka erinevate laulude sündide kohta ja kuidas käis nende salvestamine/tegemine jne.

Aga seekord siis lõpetan. Homme õhtul ootan teid kõiki Kanavere mäele! Mina esinen kell 21.15 ning tegu on mu lähiaja viimase esinemisega. Sügisel aga kohtume kindlasti!

Lisa kommentaar