Viimane esinemine & albumijutud 2

Ja ongi suvi põhimõtteliselt läbi! Igal aastal on see minu jaoks nii kurb, kuna minu jaoks suve pole kunagi vähe. Kuigi, mis seal salata, on ka sügises omad võlud ning peale sügist on tulemas see kaunis jõuluaeg, mis mulle ka väga meeldib. Seega pead püsti ja edasi 😀

19. augusti õhtul esinesin Kanavere mäel. Legendaarne peopaik, mis nüüd on saanud uue hingamise ja kus viimastel aastatel taas peod on toimunud. Olin esimene esineja, rohkem soojendaja rollis, aga tore oli siiski ning esiread laulsid ka laule kaasa. Tegu oli esmaspäevase päevaga, aga kuna järgmine päev oli punane püha, siis sai selline üritus toimuda. See on nüüd mõneks ajaks olnud minu viimane esinemine, aga muretsemiseks pole põhjust 😀 mitte üldse väga varsti olen taas lavalaudadel. Siin allpool üks pilt minu Instagram’ist ja kui noolele edasi vajutada, siis näeb paari videoklippi ka.

View this post on Instagram

Mina laval. Võtsin igaksjuhuks teleka ja muruniiduki ka kaasa, äkki läheb vaja. . . Aga kui nüüd tõsisemat juttu rääkida, siis esmaspäeva õhtul oli suur au ja rõõm esineda legendaarses peopaigas, Kanavere mäel! Nii tore on näha, et juba mitu aastat on korraldajatel õnnestunud need ammu-ammu alguse saanud (ja vahepeal puhkusel olnud) peod uuesti käima tõmmata ja sinna murdu rahvast meelitada ☺️ . ⏭ Järgmistes kaadrites näha kahte kõige vanemat laulu minu live kavades, “Stiihia” ja “Põlen Seest”. Tore, et on veel inimesi, kes neid sõnu peast teavad 😁 ning viimases klipis muidugi, ei saa üle ega ümber, “Suveõhtud”, mis on nüüd tõesti juba lõppemas 😢☀️ . @treraadio #kanaveremägi #suvelõpupidu #stiihia #põlenseest #suveõhtud #live #gig #esinemine #renate

A post shared by 𝐑𝐄𝐍𝐀𝐓𝐄 𝐒𝐀𝐋𝐔𝐒𝐓𝐄 (@renate.saluste) on

Stuudios on käinud edasi albumilugude edasiarendus. Olen saanud nüüd pildi ette millised lood täpselt albumi peale lähevad, kuna vahepeal olin veidi mures, et kõik laulud, mis stuudios on pooleli ei mahugi plaadi peale. Nüüd on igatahes pilt selge ja parem visioon ees. Edasi on arenenud laul #PN. See on selline laul, mis mõeldud kõigile, kellele meeldib minu varasem selline üsna standartne 4×4 klubimuusika.

Lisaks on timmimist saanud ka laul #VM, mida eelmisel aastal alustasime (pole isegi kindel, kas sellest juttu olen teinud varem), aga mis vahepeal oli meil “seedimisel” ja nüüd siis uuesti selle ette võtsime. Mõlemad laulud on veel pooleli ja vaja nende kallal tegeleda.

Albumiga on olnud veel ka nii palju edasi arenemist, et võtsin ette selle pika töö ning vaatasin üle kõik tulevase CD raamatu laulusõnad ning muu info laulude kohta. Tundub üsna lihtne töö, aga tegelikult mõttega neid sõnu lugeda, et näha kus võib viga olla jne, nõuab ikka üsna suurt keskendumist. Eelmistes albumites näen sellegi poolest, et ikka on mingeid vigu sisse jäänud. Loodetavasti on seekord paremini 😀 Ning lisaks sain välja valitud ka kõik pildid – ühesõnaga kõik materjal CD raamatu jaoks on nüüd kujundajale edasi saadetud. Samuti on valminud juba mõned reklaammaterjalid, ehk siis töö on hetkel päris aktiivne.

PS! …

1) Lisaks ilmus hiljuti Anne Lohol uus laul, mille autoriks mina olen. Kuula seda SIIT!

2) Kes pole veel käinud, siis minge uudistama Tallinna Kirbukasse, kus on veel müügil minu odavaid-hästi hoitud riideid. Asub see Estonia pst. 1, kohe Viru Keskuse ja Kaubamaja juures!

3) Ja kuulake siis ikka mu viimast laulu “Kella Seitsmeks“! See laul on neile just väga sobiv, kellele on muidu meeldinud minu äkilisem muusika 😀 Seega head kuulamist ja kirjutame jälle!

Lisa kommentaar