Detsembri algus + albumijutud 6

Heihopsti! Möödunud on nädal imekiiresti ning siin väike kokkuvõtte minu tegemistest. Alustan kõigepealt albumijuttudega. Nimelt oleme nädalaga saanud valmis loo #M, mis on selle tulevase albumi peale üks vanimaid salvestatud laule üldse. Hakkasime seda tausta tegema juba väga-väga ammu, vokaalid salvestasime ka juba nii ammu, et ma isegi enam ei mäleta millal ning siiamaani ei toimunud selle loo osas mingeid edasiminekuid, aga nüüd sel nädalal sai laul valmis, üsna kähku isegi. Nüüd oleme omadega seal maal, et albumile on jäänud teha veel 3-4 laulu. Täpne arv sõltub sellest, et ma siin veel mõtlen, kas hakkame ühte laulu peale panema või mitte. Vaatame!

Eelmisel nädalal, laupäeva hilisõhtul andsime välja ka minu uue loo “Videomäng”, mis on ühtlasi Eesti Laul 2020 poolfinaali laul. Kuula seda uuesti SIIT! Selle loo välja andmisega on olnud erinevaid toiminguid ning nüüdsest on laul saadaval ka erinevates stream-kanalites, kes seda sealt kuulata soovib.

Lisaks tuletan kõigile meelde, kel vähegi võimalik oma häälega mind toetada – palun Sinu abi Aastahitt 2019 valimisel, et ka minu laul “Tantsib Tüdruk” võiks sinna edetabelisse mahtuda. Hääletada saad www.aastahitt.ee ning selleks pead lehel kerima alla poole, täitma vastavad lüngad ja oma tulemuse ära saatma. Olen igale häälele väga tänulik, kuna seal loeb tõesti iga hääl!

Käisime ühel õhtul sõbrannaga Tallinnas Katusekohvikus nende uut menüüd degusteerimas. Kiidan väga, õhkkond oli ka mõnus ja jutu kõrvale “üks” hea mõnus amps kulub ikka ära. Märgin ka ära, et hinnad on seal üsna head – see kõik mis on pildil ning lisaks väike kann teed läks meile maksma 25€. Vaata lähemalt: https://www.katusekohvik.ee/

Eesti Lauluga on ka olnud omajagu tegelemist. Päris palju on selliseid asju, millest ma väga palju lähemalt rääkida ei saa, seega ma hetkel eraldi postitust ei hakka selle kohta tegema, vaid teen siin väikse kokkuvõtte. Meil on olnud vahepeal lavakoosolek. Seal siis rääkisime põhimõtteliselt paika, mis laval toimuma hakkab. Paar asja jäi veel mõtlemiseks koju, samuti tuleb nüüd paika saada lavaline liikumine. Isegi see kui ei plaani laval eriti midagi teha, vaid vahepeal veidi liikuda ja käega vehkida – ka see tuleb põhimõtteliselt sekundi pealt paika saada. Mis mina laval teen ja mis mul laval toimub – sellest ma samuti hetkel rääkida ei saa, eks näete siis ise 🙂 (ja ma tegelikult veel 100% paljusid asju ei tea ka, aga see selgub lähiajal)

foto: Kairit Leibolt/ERR

Eesti Lauluga seoses on vahepeal päris palju laulutunde ka olnud. Sel nädalal oli näiteks kolm, eelmine nädal olid ka mõned tunnid. Endiselt olen oma riietuse otsingul, mis on raskem kui ma arvasin, sest peab haakuma sellega, mis laval hakkab toimuma ja samas tahan, et ta oleks mulle mugav. Täna õhtul olen aga üle pika aja taas esinemas! Tõsi, käisin küll Albus ka väikest viisi esinemas veidi aega tagasi, aga selline konkreetselt “keika” on mul täna õhtul esimest korda pea nelja kuu jooksul. Esitan kindlasti uut laulu ning nagu ikka olen oma kavades alati ka paar cover’it teinud ning seekord ongi mul uus cover varutud, mille esitamist ootan ka põnevusega! Kohtume Rakveres!foto: Anna Aurelia Minev

Lisa kommentaar