Talv tuli tagasi

Ilmataat otsustas veidi nalja teha, sest Renate hakkas suure hooga juba taimi ettekasvatama ja pani ka kasvuhoonesse rohelist kasvama, aga siis tehti väike tüng ja lumi tuli tagasi ja koos suure külmaga! Eks seda tegelikult arvata oli, kuna ma ei mäleta ühtegi märtsikuud, kus oleks kohe pauhti kevad oma soojadega tulnud. Tavaliselt on ikka vähemalt poole märtsini veel üsna külm, kui mitte isegi kauem. Õnneks kasvuhoones sain asja lahendatud nii, et panin katteloori peale ja meil on õnneks ka väike soojendus seal sees, nii et eeldaks, et seal ei juhtu midagi ja toas vast ka midagi juhtuda ei tohiks, aga lihtsalt ma lasin ennast korraks juba nii kevade lainele ja natuke kurvaks tegi 😀 Aga mis teha kui pikemat ilmateadet vaadata ei taipa. Igatahes jään väga ootama seda aega, millal tõesti päriselt juba kevad on käes, sest see on koos suvega mu lemmik aeg aastas! Saab hakata rohkem aias toimetama ja mul on peas juba nii palju asja paika pandud, mis tahaks sel aastal aias ära teha. Eks hoian teid ka kursis 🙂

Seda pilti vaadates ei jõua ära oodata, et kunagi juuksurisse saaks 😀 Eelmisel aastal võtsin vastu kaua peas olnud otsuse juuksed heledamaks saada. Olin juba mõnda aega tundnud, et hakkan sellisest väga tumedast juuksevärvist justkui välja kasvama. Mitte, et see oleks nüüd kõigi jaoks mingi asi millest sa pead välja kasvama vaid minu enda jaoks isiklikult kuidagi oli. Värvisin ülepea juukseid esimest korda kui olin vist 14 ja seega 12 aastat oli mul kas tumepruun või must juuksevärv olnud. Väsisin ära ja tundsin, et see pole enam “mina”. Tahtsin mingit heledamat tooni saada. Ja ilmselgelt kui sul on juuksed nii tumedad nagu mul olid, siis võibki tulemus alguses olla selline oranž nagu minul. Tegelikult alguses oli isegi veel hullem, aga peale teist korda saime natukene paremaks. Nüüd aga kui kolmandat korda lähen võtan ilmselt kohe pikema käigu ette, et kohe juuksed sellesse “õigesse tooni” saada. Mina olen olnud terve selle aasta vältel ikkagi üsna kodune ja liiga palju kodunt välja ei tüki. Loodaks, et ehk suveks on olukord rahulikum ja saab üht-teist toimetada mida muidu olengi ootele pannud.

Muusika kohapealt on aga toredaid uudiseid – viimases postituses kirjutasin albumi “Millennium” viimasest singlist, mille nüüd varsti plaanime välja anda. See laul ongi nüüd vaikselt edenema hakanud. Sellele ei tule otseselt video, aga ei tule ka selline “tavaline sõnadevideo”, seega on selle loo jaoks ettevalmistused olnud pikad ja ilmselt teostus on ka videotegija jaoks uus väljakutse. Loodan igatahes, et tuleb kihvt asi ja saan Teile varsti seda laulu näidata! Samuti on produtsent natukene ka ühe uue loo kallal toimetanud. Ühtlasi olen ka ise natukene rohkem kodus ennast klaveri taha istutanud, kuigi päevad lendavad nii kiiresti mööda, toimetamisi on nii palju ja ma ei jõua sinna nii tihti kui ma tahaks. Aga pole hullu.

Üldse viimased nädalad on mul olnud päris palju Instagrami koostöid (ilmselt olete seda ka juba märganud 😀 ) ja olen saanud tunda, mida tähendab aktiivselt sisuloome tegemine. Ega see ei ole midagi nii kerge kui kõrvalt võib tunduda. Ettevalmistused toodetega tutvumisel, enda korda tegemine, koha üles sättimine, pildistamine (ja siis avastad kolm korda järjest, et on halb pildistamisnurk, valgus paistab halvasti, ise oled halva nurgaga, juuksed on imelikult ja alustad pildistamist kogu aeg uuesti), seejärel tuleb nende sadade piltide seast normaalsed üles leida, värve veidi paika timmida, piltidele tekstisisu välja mõtelda, see kõik firmadega kooskõlastada, storyd juba ette välja mõelda (mõnikord ka mõni asi uuesti teha kui ei tulnud hästi välja) ja kõikide asjadega on muidugi daatumid, mis ajaks need asjad peavad valmis saama ja siis oma igapäeva tegemiste kõrvalt üritadki nende asjadega ka valmis saada. Ehk et viimasel ajal on sellele ka päris palju aega ja energiat läinud.

Ja suur rõõm on mul ka teatada, et minu Instagramis (SIIN!) on taas läinud kaasa üks kihvt mäng, täpsemalt koostöös Dormeo-ga, sest võitja selgub pärast nende Instagrami lehel. Keegi võidab endale 1000€ poekrediiti www.dormeo.ee lehelt. Mine vaata minu viimase pildi alla ja loe kuidas osaleda!

Minu jaoks on kvaliteetne uni ülioluline, sest kolme lapse emana tunnen ma õhtuks, et minu “aku” on täiesti tühjaks jooksnud ja vaja ennast laadida. Samuti kehva une puhul on organism vastuvõtlikum haigustele ja immuunsus nõrgem. Pean seetõttu väga oluliseks unekvaliteeti soodustavaid tegureid – sinu kehale sobiv madrats, õiged tekid-padjad. Kui olen hästi puhanud on mul uuel päeval jaksu ja energiat ka rohkem lastega tegeleda ning muidugi tuju on ka palju parem.

PS! Sooduskood “renate” annab kogu ostukorvilt -10%

Lisa kommentaar