Ühel vihmasel päeval…

Mõnikord on isegi hea meel, et on õues kehvem ilm ka, sest viimastel nädalatel oleme me enamuse päevast olnud ainult õues ja kõik toatoimetused on jäänud väheke tahaplaanile. Täna haarasin härjal sarvist ja tegin ära mitmed asjad, mis tegemist ootasid, seal hulgas ka selle blogipostituse kirjutamise. Tänast päeva alustasin sellega, et tomatid, mis tundusid, et tahaksid juba väheke suuremat elukeskkonda saada, said omale suuremad topsid ümber. Samuti panime koos vanema tütrega topsidesse veel mõned uued seemned – füüsalid, kurgid, kõrvitsad ning maasikad. Kõiki peale füüsali sai ka erinevaid sorte. Maasikate osas lugesin, et ilmselt olen kuu-poolteist hiljaks jäänud, aga mõtlesin, et tahaksin ikkagi proovida ja katsetada, et kui sel aastal saaki ei saa, siis äkki vähemalt ilusad taimed saab, mis saab hiljem maha istutada.

Muidu viimaste nädalate jooksul on ilmselgelt olnud palju erinevaid aia- ja kasvuhoone toimetusi ka. Nagu ülevalt piltidelt näha, siis kasvuhoone oleme saanud üsna “stardivalmis” ning lisaks olen veel õues riisunud, multšinud ning alustasin elus esimest korda ka lillepeenra rajamisega. Varem olen “siia-sinna” pannud erinevaid lillesibulaid ja taimi maha, aga sel korral mõtlesin teha ikkagi ühe konkreetse “peenra”. Eks kui valmis on, siis näitan juba lähemalt, aga igatahes on palju auru ka selle alla läinud. Aga aiandusjuttudega nüüd ka lõpetan ja liigume järgmiste asjade juurde 😀

Üks päev jäin mõtlema, et viimane laval käik sai tehtud ikka juba nii ammu, et hirmus. Kui eelmine aasta piirangud lõdvemaks läksid, olin mina juba “nii rase”, et lavale ei kippunud. Kuigi varem olen sellises staadiumis ka käinud laval, siis kuna sel korral oli rasedus väheke erinevam, siis teadsin, et mul poleks ilmselt lihtsalt esinemiseks võhma jagunud ning otsustasin suvel-sügisel esinemisi mitte teha. Nüüd loodan, et ehk suvel natukenegi kuskil laulda saab, sest üle aastast pausi pole mul kunagi olnud ning igatsus lavale on suur. On ju mul ka vahepeal tulnud välja päris mitu laulu, mida polegi saanud kunagi esitada, seega oleks eriti põnev lavale minna, sest varasemalt kippus ikka nii olema, et kava oli iga nädalavahetus kogu aeg üsna samasugune. Oleks palju mida oodata!

Hiljuti andsin välja ka uue singli, “Millennium”. Uuesti saad seda kuulata SIIT! Olen tänulik kõigile, kes on selle loo hästi vastu võtnud – see tähendab minu jaoks palju! Andsin ka Ring FM-i intervjuu, saate uuesti kuulata SIIT!

Ja egas vist hetkel rohkem polegi. Loodame, et siiski varsti läheb jälle soojemaks ja vähem vihmasemaks tagasi, sest ega liiga kaua toas küll ei tahaks olla. Järgmise korrani!

 

Lisa kommentaar