Tere august!

Tere hommikust! Viimased päevad, ausalt kirjutades, on olnud nii keerulised. Eks kõigest saab üle, aga see vastik aeg hakkab ikka lihtsalt täiega ära tüütama. Olen üsna kannatliku meelega, ent sel korral tõmbas ikka minu tuju ka korralikult nulli ära. Räägin siis täpsemalt sellest, et august tõotas tulla üks esinemiste rohke kuu, sest lisaks nendele kuupäevadele, mis siin välja hõiskasin, tehti palju päringuid ning mõned neist olid “kohe-kohe kinnitamisele minemas”, kuniks tuli uudis, et alates 9ndast augustist on jälle üsna intensiivsed piirangud ja selle tulemusena jäävad väga paljud esinemised ära 🙁 Midagi õnneks ka siiski toimub, aga praegu on selline tunne, et tuleb valmis olla selleks, et “ei tea mis homne toob” ehk et milleski ei saa kindel olla. Õnneks enne 9ndat on mul esinemine Virma Pubis ja see toimub kindlasti ja hetke seisuga ei jäetud ära ka Kadrina ja Oru esinemisi, ent kõige muu suhtes on nii küsimärke kui ka ära jäämisi.

Lisaks siis sellele on mul aastaid juba probleeme olnud enda arvutiga, kuid kuidagi olen oma asjad saanud tehtud. Tänapäeval tegelikult ju palju asju saab juba telefoniga teha ja arvutis nii palju aega nagu ei olegi, kuid minu jaoks on arvuti töövahend. Väga niisama ma siin aega ei veedagi, aga tööasju on mul mugavam teha arvutis. Ehk et kui eile mu arvuti otsustas end tühja kohapealt “restore’ida”, siis mu esimene mõte oli lihtsalt kohe nutma hakata 😀 Nagu seda jama ka veel vaja oleks. Terve eilse õhtu oli mul plaan hunnik asju ära teha, aga selle asemel tegelesin sellega, et oma arvuti kasutamiskõlblikuks muuta. Täiesti masendav. Ja kirsiks tordile lakkas telefonilaadija ka töötamast nii, et telefoni saan laadida ainult ühe vanema 10 meetrise juhtmega, millega võtab laadimine aega umbes 8 tundi…

Aga ei taha siin postituse alguses nüüd tuju maha ka tõmmata ning üritab nüüd rõõmsamalt edasi minna. Oma eelmises postituses panin omale hulga ülesandeid, mis tahtsin jõuda ära teha ja kui praegu loen, siis näen, et kõik asjad olen ka tehtud saanud. See on muidugi tore =) Järgnevatel päevadel kavatsen jätkata endiselt kivide korjamisega ning hakkan ka veidi maad tasandama, et varsti uus muruseemne tiir aiale teha. Ühtlasi on saanud purki veel kurke.

Kehvemate ilmadega on olnud tahtmist ka köögis rohkem askeldada. Heade ilmadega tahaks lihtsalt kiiresti midagi maitsvat-tervislikku saada tehtud, aga liiga palju aega selle alla pigem panna ei tahaks. Nüüd kui on olnud vihmasem, siis olen natukene pikemaid toidutegemisi ka teinud, nagu mul talvel kipub tavaks olema. Tegelikult ega siin ka midagi liiga keerulist ja pikka polnud teha. Segasin 2dl vahukoore sisse küüslaugupipart, soola, asetasin lõhe peale sidruni- ja laimikettaid, mõned paksoilehed ning panin kõik selle asja fooliumi sisse ja fooliumist kaane peale ning siis ahju. Pakun, et ahjus oli umbes 40 minutit, aga täpsemalt ma ei teagi, sest ma tihti aega ei jälgi, vaid kontrollin mingi aja tagant, kas on seest valmis. Ma üritan võtta lõhe alati välja siis kui ta on vahetult küpseks saanud, siis jääb hea mahlane. Muidugi siin kohal võib öelda, et kas vahukoor nüüd päris tervislik on, aga minu jaoks tervislik tähendab pigem seda, et ma kasutan naturaalseid maitseid ning valmiskraami ostan pigem vähe.

Uue muusika kohta on küsitud palju. Saan nii palju öelda, et laulud on tegemises ja eile käisin ka muusikavideo filmimisel. Ma polnud seda juba nii ammu teinud, seega olin ja olen väga elevil. Loodan, et lõpptulemus tuleb kihvt ja kui mitte enne, siis hilissügisel saab kindlasti juba miskit uut kuulata!

Lõpetuseks kutsun Teid enda Instagrami, et osa võtta ühest auhinnamängust. Suvel kipub ikka kogu aeg “kiire” olema. Energiat toimetamisteks on ju aga ikka vaja. Cornyl on nüüd kaks uut pähklibatooni (mandli ja maapähkli), mis sisaldavad guaraanat. Guaraana on tuntud kui looduslik kofeiin ning ühes batoonis on ühe espresso jagu energiat! Loosin välja karbitäie uut mandli või maapähkli Corny pähklibatoone! Mine minu Instagram’i ja võta osa SIIN!

Lisa kommentaar