Uut muusikat ja toimetusi

Tervitused taaskord! Kätte on jõudnud aeg, mis on veel selline viiiiimane pingutus selle nimel, et talve lõpp üle elada, sest tegelikult viimastel päevadel on juba läinud päris soojaks ning on loota, et see lumi nüüd ka vaikselt hakkab ära sulama ning saavad alata ammu oodatud õuetöööööd! 😀 Vot ma ei tea öelda, kui paljud inimesed minuga siin kohal samastuda saavad, aga ma ise lihtsalt tunnen, et õues olles püsib pea palju paremini klaar, saab ennast rohkem liigutada ning üleüldiselt see varakevadine värske õhk on nii mõnus ja tahakski seda kogu aeg omale sisse hingata.

Üks suurem mänguasjade sorteerimine oli mul hiljuti käsil ja sain sellest ülesandest edukalt ennast läbi murtud. Samuti viimase suurema projektina võtsin ette ühe toa lae värvimise, sain selle ka tehtud ning sellega panengi punkti selle hooaja tubastele suurematele projektidele. Toas olen veel mõningaid taimi pannud kasvama ning iga päev käin ikka hoolega jälgimas, kas keegi on juba oma nina mullast välja ka pistnud. Tomati- ning melonitaimed on hetkel kõige suuremad. Samuti on plaan rõdupiiretele anda värskendus-värvikuur.

Uus laul #12 on saanud ametlikult täiesti valmis. Jäänud on teha veel sõnadevideo. Loodan, et see saab peagi valmis ning saame siis selle ka peagi avalikustada. Küll aga on vahepeal valmis saanud kaks laulu, millele olen kirjutanud eestikeelsed sõnad. Esimene neist lastelaul ning teine selline lõbus peolaul. Ning kolmandana siin nimistus laul, mis täiesti minu kirjutatud.

Ja tõmbangi praegu jutuotsad ka kokku. Olen viimasel ajal veidi rohkem saanud jälle ka enda muusika asjadega tegeleda, kirjutanud ka teistele uusi laule, kuid natukene uusi laule ka endale katsetanud kirjutada. Samuti mingeid ideid seoses muusikaga genereerinud ning tegelenud ka reklaamkoostöödega, millest üritan ka alati mingi uue katsumuse enda jaoks teha. Ehk et üritan ikkagi iga kord paremini, samas jälgin eelmiste kordade põhjal, et mis tuli hästi välja, mis mitte ja kuidas edaspidi sellega arvestada. Viimaste päevade päike on igatahes küll nii mõnus, annab palju uut energiat ning mõnus on saabaste asemel ka lõpuks veidi potastega käia, pildil mul jalas ka uued Skechersi jalanõud.

Lisa kommentaar