Vabariigi aastapäev ja vastlapäev

Tere kõigile! Uskumatu kui palju võib muutuda nädalaga, mil siia viimati postituse tegin. Tunnen, et praeguse ärevusega on väga lihtne hakata enda vaimsele tervisele liiga tegema, seega üritan väga leida balanssi mure ja tervisliku mõtlemise vahel. Loodan asjadest parimat ning niimoodi mõeldes ka vaikselt enda asju ja toimetusi edasi teha.

Eile oli vastlapäev! Viimased aastad olen võtnud tavaks vastlakukleid ise teha ning sel aastal sai ka neid juba teist korda tehtud, kuid sel korral tegin teise retsepti järgi ja sai täitsa rahule jääda. Ning eelmine nädal oli ju muidugi ka meie enda Vabariigi aastapäev. Sai tehtud traditsiooniline pidulaud ning jälgitud ka veidi aastapäeva programmi.

Mantlid piltidel: Came Showroom Nende Instas toimub mõnda aega veel ka auhinnamäng ning märtsi lõpus ootab nende värskenduskuuri saanud stuudio ootab külastajaid – Pronksi 5, Tallinn https://www.instagram.com/came_showroom/


Viimastel päevadel on olnud õues ka imeilus ilm ning mina tunnen küll juba vaikselt ka kevade hõngu. Oleme käinud iga päev õues ja käed juba sügelevad, et lumi sulaks ära ja saaks alustada aiatöödega. Seniks aga siiski on mul toas veel käsil mööbli üle lakkimine, mis ongi mul enam-vähem praegu poolel maal.


Viimase nädalaga on saanud praktiliselt valmis minu järgmine singel. Oleme seda laulu, nagu ikka, mitu korda edasi-tagasi põrgatanud, iga kord täiustades-parandades ning tundub, et nüüd on ta juba kohe ka valmis. Puudu on veel sõnadevideo, kuid loodan, et ka sellega saab üsna pea valmis ning saangi teile siis juba ametlikult välja ütelda, et juba õige varsti saab kuulata minu uut laulu! Laul on üsna lõbusa “minekuga” ja loodan, et see saab ka inimestele natukene head tuju juurde tekitada.

Meil oli perega hiljuti üks väike väljasõit, aga et pere kõige pisem saaks ka kvaliteetset mahetoitu, haarasin kaasa mõned HiPP klaaspurgis eined 🥔🥩 Lapsele HiPP toitu andes tean, et ta ei saa endale toiduga soovimatuid koostisosi ning väga vahva on ka see, et nad kasutavad pakendamisel materjale, mis on ainult taaskasutatavad ✅

Lisa kommentaar