Advendiaeg on käes!

Tere ja kaunis advendiaega kõigile lugejatele! Meie advendiaeg algas piparkookide esmakordse tegemisega sel aastal. Eelneval päeval olin koduse-mesise taigna valmis teinud ning järgmisel päeval sai sellest siis piparkooke vorpida. Üldse olemegi juba aastaid tarvitanud kodust taigent ning poest enam taigent ostnud polegi. Piparkoogid tulid väga maitsvad ja juba esimese päevaga sai neli pannitäit piparkooke otsa… 🙄 Täna valmivad juba uued piparkoogid!

Lugemisega on vahepeal päris ladusalt läinud. Sain juba eelmises postituses mainitud raamatu läbi ning võtsin uue, mis räägib Dalai-Laama elust ja toimetustest.

Õnneks hakkab ka haigus üle minema ning saab jälle ette võtta mingid toimetused, mis vahepeal ootele jäid. Olen nüüd sügisest saati ka üsna regulaarselt korra nädalas laulutunnis käinud. Tegelikult tahaks rohkem käia, aga hetkel lihtsalt ei jõua. Ehk tulevikus saab seda arvu ikka tõsta. Nüüd haiguse ajal ilmselgelt ei käinud vahepeal. Harjutame neid laule, mis stuudios peagi salvestusele lähevad ning kui on midagi ära salvestatud, siis võtan jälle uued lood ette. Tahangi varsti stuudiosse jõuda ning mõned asjad ära salvestada.

Kodus olen võtnud ette jälle värvimistööd. Alustasin ühe toa värvimisega, kuid hetkel sai värv otsa ning jätkan seda kui ehituspoes käidud saab. Minu Instagramis on käima läinu veel üks teine auhinnamäng. Kuidagi juhtus nii, et hetkel saab lausa kahest auhinnamängust minu Instagramis osa võtta, seega ava pilt ja kindlasti võta osa! www.kuumoorid.ee küünlad on ka meie kodus kenasti jõulukaunistuste sisse sobitatud ning küünlaid mulle meeldib ka väga põletada, seega on nende erinevad esoteerilised küünlad meil kodus pidevalt põlemas. Ja kodulehel kehtib ka kood renate20 mis annab 20% allahindlust!

Lisa kommentaar