Kevadised toimetused

Kevad on saabunud siiamaile ja kuigi vahepeal olid ilmad mõnda aega ka juba varasuvised, siis nüüd on nad jällegi veidike sombused, kuid pole hullu – ilmateade juba näitab, et järgmine nädal läheb olukord paremaks. Tulin siia, et jälle kirja panna mõned toimetused, mida vahepeal tehtud ja kutsun ikka jälgima minu Instagrami kontot, sest sinna on kõige mugavam laadida üles postitusi-videoid ja eriti praegu, keda huvitavad aiatoimetused, siis neid jagan seal päris ohtrasti.

Hiljuti paningi kasvuhoonesse ära enamuse taimi ja üleval olevast postitusest saab näha sellest ka videoklippi. Kasvuhoonesse on vaja veel panna ära kurgitaimed ja muud polegi. Elu vohab seal juba täiega ja lähipäevil ongi eesmärk nüüd kasvuhoone ka ära rohida ning panna paika imbvoolik (kuigi seda hakkan kasutama hiljem, et mitte praegu taimedele külma vett kasvamiseks anda, aga lihtsalt praegu kui taimed on väiksed, on seda voolikut lihtsam paigaldada). Ka aiamaale enamustesse kastidesse on seemned ära pandud, kuid sel aastal on ka pisike laiendamine tegemises – nimelt kaks kasti tuleb veel juurde ning sinna panen need seemned, mida siin öökülmaohuga veel maha panna ei taha. Aiamaa seiklusi näitan kindlasti lähemalt ka veel enda Instagrami videotes. Lillepeenrad multšisin ära, rohinud olen, veel oksi vedanud, riisunud, väetanud, mitu puud istutasime maha, võtsime 10 kana juurde! Päris palju on üsna varakult juba tehtud saadud, aga eks tegevusi jagub ikka igasse päeva ning lisaks aiatoimetustele on ka muid asju mille kallal tegeleda.

Uut muusikat loodan Teiega juba varsti jagada. Õige mitu uut lugu on valmis, nii et on selline olukord, kus saab lausa valida, mida siin järgmisena võiks välja anda. Olen ka paaril korral käinud tantsutundides. Natukene tegeleme selle kallal, et live-esinemistele mingit mõtestatud liigutamist sättida. Laulutundides katsun ikka regulaarselt käia. Tegeleme seal ka selliste lauludega, mis äkki varsti võiks stuudios ette võtta, kuid mis nõuavad veidi pikemat ettevalmistust.

Kodus olen ka päris mitu sellist laulu kirjutanud, millest võiks täitsa asja saada. Siin kohal tuligi meelde, et minu kirjutatud laul Marju Länikule “Olen Teel” on jõudnud Elmaris kaheksandale kohale ja olen väga tänulik, kui saad ka sel nädalal anda oma toetushääle laulule SIIN!

Kadaka Kirbuturul, Tallinnas, boksis nr. 195 on müügil minu vähekantud-hästi hoitud riideid. Käisin mõned nädalad tagasi sinna riideid juurde viimas ja plaanin millalgi veel minna. Raamatutest olen oma eelmised läbi saanud, lugesin läbi veel ühe Colleen Hooveri raamatu “Kahetsuse värv”, mis oli ka hea lihtne-kiire lugemine. Nüüd loen Billie Eilishi mitteametlikku elulooraamatut ja kuulan kõrvale tema laule.

Varsti on ka käes Tartu Suur Rahvapidu, mida väga ootan. Esimene välisõhu esinemine. Pileteid saab osta SIIT! Samuti tuleb mul juba järgmine nädal ühel kinnisel üritusel üks akustiline esinemine – selle tarbeks peame ka korra proovi tegema ja nagu ikka, siis kuna akustiliselt väga tihti ei esine, siis on jälle veidi pabin sees. Juunikuusse on tulema ka õige mitu esinemist, panen need välja siis kui ürituste infod ka avalikud on. Prantsuse Keeles sain esimese etapi ka kenasti läbitud ja järgmisest nädalast algab järgmine “tase” 😀 kui nii võib öelda. Õnneks lõpeb juba enne jaanipäeva ning jätkub kesk-augustis, ehk et suve loodetavasti kõige kuumem aeg ei pea õppimisele aega kulutama. Tahtsin aga kindlasti kohe õpingutega edasi minna, et oleks lootust, et miskit ikka lõpuks külge ka hakkab.

Hetkel siis aga lõpetan ja loodan, et järgmisel kirjutamisel saan ka juba täpsemalt lubada, millal võiks ilmuda minu uus laul, seniks aga kuulake eelmist SIIT!

Lisa kommentaar