Suvi tuleb!

Lõpuks on ilmad läinud soojaks ning alanud on see tõeline “sooja-kevade” nautimine. Üritame ikka võimalikult palju õues olla, seda ilusat ilma endasse talletada ja lihtsalt nautida.

Üks kevade esimesi suuremaid projekte oli eelmisel aastal rajatud lillepeenar korda teha. Tegin sellest ka video/postituse, mida saad näha ülevaltpoolt, minu Instagramis. Olen antud peenrasse ka juba erinevaid püsilille/taimi kui ka suvelilli juurde istutanud. Loodan, et suvel saab nende ilu nautida. Samuti istutasin ära nii kasvuhoonesse kui aiamaale kurgid ning olen üldse kõike veel korrastanud.

Käisin külas ka Decus ilukliinikul, kus tehti mulle üks mõnus näohooldus. Tegemist oli Arma-Lift näohoolitsusega, mis oli väga efektiivne ja ma päriselt nägin peale protseduuri, et nahk on palju siledam-ühtlasem-klaarim. Protseduuri alguses oskas kosmeetik mulle kohe ka soovitada, et mis protseduuri me teha võiks ja mulle väga meeldis. Igasugused erinevad “kihid” kanti nahale masseerides, nii et protseduur oli samal ajal ka ülimalt lõõgastav. Näed ka seda ülevalt videost.


Uus laul on vahepeal saanud kõvasti edasiarendust, aga valmis veel polegi. Saladuskatte all võin öelda, et keegi lööb selles laulus lisaks minule veel vokaalselt kaasa, nii et püsige lainel! Samuti olen ühe teise produtsendiga ka ühte laulu hakanud koos tegema ning sellele käisin ühel päeval ka juba vokaale sisse salvestamas. Minu kirjutatud laul Marju Länikule “Olen Teel” on jõudnud Elmaris kuuendale kohale ja olen väga tänulik, kui saad ka sel nädalal anda oma toetushääle laulule SIIN!

Sel nädalal oli mul ka üks akustiline esinemine Tartu Ülikooli Narva kolledžis, mis õpetas külma närvi juhul kui tehniliselt asjad ei pruugi sujuda 😀 Usun samas, et võib-olla endale tundus asi hullem, sest ma teadsin, et mõned minust mitte olenevad asjad olid nihu, aga üritasimegi neid nii palju katta kui võimalik ja vast saime kenasti hakkama. Narva sõit oli ikka nii retsilt pikk, et sai oma mõtteid lausa kaks korda läbi mõtelda. Nädala lõppu jäid ka selle aasta kaks esimest laata – Luige ning Kose. Tulin sealt ka veel mõndade taimekestega koju.

Ja siia lõppu panen veel ühe intervjuu lingi, mida olen unustanud jagada, kuula SIIT!

Lisa kommentaar