Ei teagi millest see tingitud on, aga kirjutasin suve jooksul kaks talvist laulu. Kas tõesti ootan nii väga lund ja külma? Olen muidu väga soojalembeline ja tahaks, et koguaeg päike paistaks ja soe oleks, aga tõesti, selles lumes ja külmas ilmas on ka mingi oma maagia ja rahu, mida ma natukene ootan… Ühe talveloo võtsimegi stuudios tegemisele, loodetavasti läheb see ka albumi peale. Hetkel on muidugi laul veel väga väga alguses. Samuti pole ma seda jõudnud ka laulutundides harjutada, ent võtan selle kindlasti ette. Talvest rohkem ootan muidugi ikkagi juba uut suve 😀 Iga suve alguses mõtlen, et võtan sel aastal kõik, mis võtta annab, aga suve lõpuks tunnen ikka, et jäi väheseks.

Laul #KI meil hetkel seisab. Tunnen, et miski selles loos pole veel päris õige ja pole suutnud ka enda jaoks selgeks teha, kuidas saaks paremini/mida võiks muuta. Tegeleme hetkel teiste lauludega. Inglise keelne laul on juba peaaegu valmis, hetkel panime ka selle kõrvale, et varsti taas värske kõrvaga üle kuulata ning siis võib-olla midagi veel paremaks teha.. Ballaadiga, mis ma hiljuti sisse laulsin, pole veel edasi tegelenud.
Nüüdseks oleme ka selgeks mõtelnud, mis laul on mu järgmine singel #D. Loodan, et septembris-oktoobris on see juba teie ees. See laul ootab endale ikka veel taustavokaale ning ka mõningast timmimist, kuigi nüüd viimasel nädalal on see väheke edasi ka edenenud. Uue loo kohta võin ütelda nii palju, et see on üsna erinev mu varasematest lauludest, ootan väga juba selle välja andmist!

Luulekogu saab iga päevaga aina rohkem valmis. Ausalt öeldes olemegi jõudnud juba sinnamaale, kus kõik peakski juba valmis olema ning vaja vaid trükki saata.

Möödunud nädal oli rahulikum, lugesin mõned raamatud kergemat kirjandust, kuid nüüd võtsin endale ette teose ansamblist Rolling Stones. Lisaks olen palju kontserte vaadanud ning muidu häid filme, käinud hoolsasti rulluisutamas ning saanud tagasi oma laulusüsteemi, mis nüüd töötab paremini kui varem, seega saan jälle igapäevaselt mikrofoniga harjutama hakata. Lõpuks on väljas ka tunniplaanid ülikooli jaoks – olen vaikselt aineid välja valinud, mis sel semestril võtta ning esmapilgul tundub, et see semester võib täitsa vedada ainetega. 

Kui veel suvele/kevadele tagasi vaadata, siis sain kogemust juurde ka erinevate taimede kasvatamisega. Muu hea-tervisliku kõrval üritasin kasvatada ka arbuusi ja melonit. Loodetavasti nad veel väheke paisuvad ning varsti saab siis proovida. Suve alguse poole sai ka ohjeldamatult spinatit süüa, millest on üks minu uus lemmik saanud. Selle aasta põhjal igatahes tean, et spinatit peab veel veel rohkem järgmine aasta maha panema, kuna toidu sisse läheb teda palju, et sellest ka tolku oleks. Muidu on tore, et sel aastal sai suve väheke rohkem nautida, kuigi ringi sõitmist ning asjatamist oli ikka omajagu.

Järgmine nädal lubab tulla taas tegude rohkem. Kõige muu hulgas on mul kolm esinemist: esmaspäeval Lüganusel ning reedel ja laupäeval Põlvas ja Kosel.

Lisa kommentaar