Vajan Sinu abi!
Osale fotokonkursil ning võida reis Küprosele! Loe lisainfot siit: http://foto.naerataometi.ee/ Lisaks võimalik võita veel palju muid toredaid auhindu! Mina olen sel võistlusel ka žüriis nii, et loodan, et laekub palju lahedaid pilte 🙂
Esinen: 19. november, ööklubi Atlantis Tartus
 —
Lõpuks me ikkagi kolmapäeval ei saanud kodu poole hakata sõitma, vaid alles reedel. Reisilt tagasi jõudmine oli minu jaoks üks mu elu ekstreemsemaid kogemusi üldse. Pidime poole kaheks öösel jõudma Raplasse – otse reisilt. Kui lõpuks jõudsime, siis oli küll tunne selline, et mission complete. Kuna üks inimene ju ei jõua kogu maa sõita, siis sõitsime kordamööda – üks vahepeal magas, teine sõitis. Igatahes ma pole varem Madhouse’is käinud ega esinenud ja olin väga meeldivalt üllatunud, et päris palju rahvast oli kohale tulnud. Umbes kolmveerand kaks öösel läksin lavale ning sain ka lisalaulu teha. Publik oli väga toetav ja laulis kaasa. Live’i ajaks jõudsin kuskilt veel energiat võtta ning esinemist nautida, aga kui lavalt maha tulin, siis olin ikka täiesti läbi omadega, adrekas oli küll muidugi laes. Seekord kahjuks kõrvamonitoriga ei saanud teha, kuna ei jõudnud lihtsalt kodunt läbi käia, aga edaspidi võtab selle ikka harjumuseks esinemistel.
Seekord oli rohkem kahju ära tulla Prantsusmaalt. Ju sellepärast, et päikest oli päris palju ning tunduvalt soojem ka. Tahaksin ikka tagasi sinna, uuesti akusid minna laadima. Praegu muidugi tunnen, et olen energiat ja tegutsemistahet lausa pungil. Kirjutasin omale üles rida asju, mida novembris teha vaja oleks ning olen selle nimekirja täitmise ka juba ette võtnud, et oleks võimalikult vähe sellist niisama passimist ning ka arvutis olemist. Seetõttu esimesed päevad peale reisi olingi juba päris palju muusikaga tegelenud – laulnud, demosid teinud, kirjutanud. Reisist “välja puhkamine” võttis muidugi ka mõned päevad aega. Isegi tegelikult mitte reisist vaid pigem tagasisõidust – istud ju põhimõtteliselt kaks päeva järjest autos ning eriti midagi füüsilist ei tee. Selline mitte midagi tegemine on nii füüsiliselt kui vaimselt päris kurnav.

Pühapäeval ärkasingi enda üllatuseks päris vara, uni läks ära, aga tundsin, et olen ikka veel väsinud. Päev oli aga väga tegus, isadepäev ikkagi. Käisime kodukandis mõlema vanaisa juures ning muidugi ka mu maakodus. Kõikides kohtades olid päris pikad istumised ning jutustatud sai tol päeval nii palju, et õhtuks tundsingi, et olen juba täiesti tühi. Õhtul tagasi jõudes vaatasin küll natuke MTV EMA’d, aga muidu läksin üsna kohe voodisse. Päev läks nagu niuhti!

Esmaspäeval tundsin, et olen end juba peaaegu välja puhanud ning tegutsesingi oma nimekirja kallal. Vaatasin ka Potteri viienda osa filmi ära ning käisin raamatukogus, et uued osad võtta. Nüüd, aastaid hiljem, kui loen neid raamatuid ja vaatan filme, siis näen ikka
palju rohkem erinevusi raamatu ja filmi vahel kui nägin kunagi. Päris
palju asju on muudetud ning kui on tegu ka paksema raamatuga, siis on
üsna palju tegevusi filmist ära jäetud. Samas ma ei kurda ka, kuna
muidu läheksid need filmid liiga pikaks ja võib-olla ka venivaks ära. Praegu on neid vaadata
hea ladus ning minu jaoks on see tõesti mõnus kerge lugemine – sukeldud
justkui mõnda teisse maailma ning see tõmbab sind nii kaasa. Nagu ka
varasemalt olen öelnud, siis mulle fantaasiaraamatud tegelikult väga ei
meeldi, aga selle sarjaga teen erandi.

Teisipäevaks tundsin, et olen end lõplikult välja puhanud. Tegelesin taaskord muusikaga ning õhtul käisime kuulamas ansamblit OneRepublic Saku Suurhallis. Alguses kartsin natukene, et tuleb selline tavaline pop-rock kontsert, kus bänd mängib laval järjest oma lood ära ja nii ongi. Eks siis oleks ka muidugi hea olnud kuulata, kuna häid laule on neil ju palju. Oli aga hoopis nii, et vaeva oli nähtud ka show kohapealt ja esinemise külge oli poogitud päris palju huvitavaid nüansse ning iga laul oli justkui omaette etendus. Jäin igatahes väga rahule! Samuti olid meil ka head kohad, lavale oli väga hea vaade.
Kolmapäeval ja neljapäeval pidid mul olema esimesed loengud aines Popkultuur ja Popmuusika. Kahjuks jäid mõlemad loengud ära, mis väga minu kasuks ei mängi, kuna olen juba paarist selle aine loengust puudunud ning on vaja kuidagi teistele järgi jõuda. See aine ei lähe tegelikult minu õppekavva, aga võtsin selle vabaainena, kuna see pakub mulle huvi. Samuti tekkis tahtmine end väheke harida teise nurga alt. Üldse on ülikooliga nüüd nii, et praegusest kuni jaanuari lõpuni on “tamp” väheke suurem, sest ülikoolis on vaja käia nüüd tihedamini ning kaugel pole ka enam eksamid. Sellel nädalal on mul veel kolm uut ainet, mida varem pole olnud ning mitu kodust tööd on vaja ka ära teha, seega tegevust mulle jagub. Täna ja homme on pikad päevad – hommikul kümnest õhtul kaheksani koolis.
Eile käisin lauluõpetaja juures, viisin harjutamiseks uut materjali. Stuudios hakkab suurem töö pihta järgmisel-ülejärgmisel nädalal. Positiivne on see, et pool albumi materjalist on valmis! Ootan igatahes juba väga, et saaks hakata albumi kallal intensiivsemalt tegutsema 🙂

Lisa kommentaar