Moenurk

Üpris tihti küsitakse mult, et kust ostan endale riideid. Ma olen tegelikult jube kehv šhoppaja ja enamus asju soetan Internetist. Teinekord mööda Eestit ringi liikudes vaatan sisse mõnda väiksemasse riidepoodi ning kõva laadafänn olen ma ka, aga selliseid šhopingupäevi suurtes kaubanduskeskustes tuleb minu puhul ette väga-väga harva. Nii et nagu öeldud, siis enamus riideid ostan ma Internetist, tavaliselt Hiinast läbi erineva vahendajate, teinekord ka UK’st. Panin kokku väikese kollaaži asjadest, mis mulle silma jäid ning mida soovin Teiega jagada.

Valmis lõpp collage

  1. Mustad sport-retuusid, vaata lähemalt SIIT!
  2. Veinipunane skater-kleit, vaata lähemalt SIIT! See kleit oli mul pikalt esinemisteks olemas, kuniks ma suutsin selle katki teha 🙁 Praegu on see muidugi müügil poole odavamalt, kui ma omal ajal selle ostsin, aga see oli tõesti ost, millega ma väga väga rahul olin.
  3. Türkiissinine suvekleit, vaata lähemalt SIIT!
  4. Kõrvarõngad lõvidega, vaata lähemalt SIIT! Need kõrvarõngad on mul endal ka olemas ja mulle väga meeldivad.
  5. Türkiissinised kõrvarõngad, vaata lähemalt SIIT!
  6. Must jumpsuit, vaata lähemalt SIIT! Minu arust väga lahe jumpsuit, mille soetaks endalegi. Rohkem pilte on ka tootelehel olemas.

Kõik tooted muidugi müügil üpriski mõistlike hindade eest, seega tasub kiigata ja uurida 😛

Lisa kommentaar