Novembri lõpp

Seekord ma katsun vähem koolist rääkida, aga siiski teen kohe algust ja peagi tõmban ka otsad kokku:

Rahvusvaheliste suhete referaat sai alustatud ja lõpetatud, samamoodi sai haldusõiguse referaat lõpetatud. Praktika hinde sain lõpuks välja või õigemini arvestatud, juhhei! Järgmisel nädalal ongi juba esimesed eksamid ja sellest järgneval järgmised. Olen sel aastal nii ärevil nende pärast nagu läheksin esimest korda eksamile. Väga hea igatahes, et olen sel semestril lõpuks tubli olnud ja alustanud nende koduste töödega varem kui viimasel hetkel, sest muidu oleksin küll praegu täiesti paanikas. Vaikselt olen muidugi eksami konspekte ka üle vaadanud, aga põhiline töö eksamiteks valmistumisega hakkabki alles nüüd, sellel nädalal. Esitasin ära ka oma turundusplaani ja sain maksimumpunktid!(!!!!!!) Uskumatu. Sel nädalal on mul muidu vääääga palju kooliasju vaja ära teha.

Endiselt on jaanuari alguses/keskel tulemas välja minu täiesti uus singel, mis tehtud koostöös produtsendiga, kellega ma varem pole koostööd teinud. Samuti on lugu kirjutatud kahasse, mis on minu jaoks ka uus/põnev eksperiment, sest üldiselt kirjutan ju lood algusest lõpuni ise. Selle looga oligi vaja alguses abikätt ning siis hakkas idee juba edasi ise tulema. Ehk siis viis tuli alguses produtsendi poolt, mina timmisin seda veidikene salmis ning rohkem refräänis ja sõnad täiesti minu poolt. Varsti siis igatahes!

Sügisel sai räägitud, et augustikuu jooksul istusin palju klaveri taga ning panin uut esinemiskava kokku. Korraks oli mõte, et äkki saab juba sel aastal selle kavaga esinema hakata, aga vahepeal jäi see asi veidike soiku. Nüüd igatahes puhusime sellele ettevõtmisele taas elu sisse ja eks ühel hetkel järgmisel aastal saab siis seda minu jaoks uut moodi esinemiskava ka rakendada. Täpsemalt saan rääkida, kui oleme taas kuhugi poole arenenud 🙂

Mind tabas vahepeal väike üllatus, kui ühes TV3 saates oli kasutatud minu klaveriversiooni loost „Aeg Läheb Aga Õnn Ei Kao“ (VAATA SIIT)

Tore on näha, et klaverivideod võivad ka täitsa enda elu hakata elama. Ma pole hetkel kaks kuud ühtegi uut videot teinud. Klaverivideotega on kuidagi nii, et vahepeal kui teen, siis teen juba täiega ja kui on paus, siis on mõnda aega see paus. Hetkel on minu jaoks kaks faktorit, miks ei ole neid videoid teinud: esiteks ajafaktor ning teiseks pole ka nagu ühtegi sellist laulu silmapiirile tekkinud, mida tahaks ära teha. Üldiselt on nii, et kui leian enda jaoks mingi laulu, mis mulle väga meeldib, siis hakkab see justkui vägisi mind klaveri poole tõmbama. Kui aga teha mingi laul ära ainult põhjusel, et keegi varem pole teinud, aga mulle see endale väga ei meeldigi, siis kipub ka video tegemine venima. Sellepärast on ka raske mulle laule soovitada 😀 Eelkõige peab mulle endale meeldima. Millegipärast on ka aastate jooksul mul uusi lemmiklaule aina vähem juurde tekkinud – ei teagi kas asi on üldises maailma muusikatrendide muutuses või minu maitses. Olen aga kindel, et ühel päeval kindlasti tuleb veel covereid, on ju mul varem olnud ka aastane vahe nendest video tegemistest sees, aga ikka olen ühel hetkel midagi uut teinud.

Üle pika aja käisime kinos, vaatamas filmi “Ohtlikud Kurvid”, mis on filmi “Vallatud kurvid” mõningate sisuliste muudatustega panoraamvariant, ühtlasi Nõukogude Liidus ja ka kogu maailmas esimene kunstiline panoraamfilm.

Sündmused kulgevad Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringrajal mootorisportlaste treeningsõitude taustal. Tegelastest asOhtlikud kurvidtub esimesena vaataja ette Marika (Terje Luik) – üks kaksikõdedest, üliõpilane ja algaja mootorisportlane, kes mööda metsaalust treeningupaika suundub. Ringsõidurajalt lähenevate mootorrataste eest kutsikat päästes põhjustab ta väikese segaduse. Tekib sõnavahetus mootorratturitega. Raul (Rein Aren), kes on saavutanud arvestatavaid võite spordis ja omab menu ka tütarlaste hulgas, arvab enesekindlalt, et Marika ka varsti tema ”võitude” hulka kuulub. Rauli treeningukaaslane Peeter (Jaanus Orgulas), kes tunneb Marikat kui üliõpilast, kinnitab, et Marika huvitub eelkõige matemaatikast. Kihlveos, mille noormehed Marika kohta sõlmivad, lubab Raul kolme päeva jooksul tütarlapse südame sulama panna. Raul langeb aga kaksikõdede poolt seatud lõksu! Võistlustejärgsel peoõhtul, kuhu Raul saabub “tšempionina” ja kus ta tahab ka oma kihlveo võitu tähistada, satub ta ootamatult kõigi naerualuseks.

Ma polnud enne filmi tutvustust lugenud, seega polnud ma üldse teadlik, mis story seal jooksma hakkab. Olin aga väga meeldivalt üllatunud ja film mulle meeldis. Kartsin natukene, et ehk on see kaks tundi väga veniv ja tegevus aeglane, aga vastupidi, film oli mõnusalt ladus. Olgu ka öeldud, et tegu on venekeelse teosega, aga eestikeelsed subtiitrid olid all. Seega kellele pakuvad huvi vanemad Eesti filmid, siis julgen soovitada!

Lisa kommentaar