SheIn 9

Järjekordne SheIn pakikene jõudis minuni ning seekord oli seal sees kevadmantel.

MantlikeVaata lähemalt SIIT! Ei saa mainimata jätta, et tõsist tööd tehes tuleb ka tõsine nägu pähe nagu ülaltoodud pildist näha. Eks ta tegelikult näeb ju välja suht samasugune nagu originaal lingi pildil, aga minu seljas on ta nagu mõnel Chicago ärikal. Seega ei saa seda riiet ma maha teha, aga ilmselt minu seljas ta lihtsalt ei näe nii hea välja, kui võiks näha. Mõtlesin aga, et sellist õhemat kevadmantlit oleks vaja, et ehk see võiks loosi minna. Materjal on aga väga ok, vööga saad selle tõmmata täpselt nii kehasse kui soov on. Lugesin ka alt kommentaariumist, et tuleks võtta veidi väiksem number – mina võtsin endale siis XS suuruse, kuigi kohati jäi tunne, et oleks võinud veel väiksem olla, kui oleks olnud võimalust valida.

Lisa kommentaar