Mändjala jaanituli/rannapidu

Vahepealsed päevad on möödunud nii märkamatult. Ootasin nii nii väga, et saaks siia Mändjalga juba tulla. Lõpuks jõudiski kätte teisipäev ning õhtul me saarele jõudsimegi. Täna kõndisin vist küll kokku kõige rohkem kilomeetreid oma kärutamisajaloo jooksul. Hommikul ca. 8 km ja peale lõunat veel vähemalt sama palju otsa ehk siis praktiliselt terve päev möödus õues olles. Sai siin Mändjala ümbrust uuritud ja puuritud. Lisaks andsin täna ka lühikese intervjuu Tre Raadio eetrisse.

IMG_2453Homme siis hakkab Mändjala jaanituli/rannapidu ning mina esinen ülehomme. Ootan väga-väga, aga olen veidi ka pabinas, kõige rohkem ilmselt selle pärast, et ma geenius suutsin oma kõrvamonitori saatja koju jätta 🙁 Olen nii ära harjunud sellega koos laulmisega, nii et olin kohe täitsa kurb. Loodan, et siiski kõik läheb ka maamonitoridega hästi, eks reedel soundcheck’i tehes saab aimu. Homme ilmselt oleme veel palju õues ja reedel ehk õnnestub sõbrannaga treffata… ja siis öösel ongi juba esinemine ja järgmisel päeval pidu läbi. Ilmselt enne pühapäeva me koju tagasi ei sõida ning siis saabubki juba uus nädal koos uute tegemistega.

Mul on hea meel, et suvi on tagasi Eestimaa pinnale maabunud. Sain oma esimesed maasikad söödud – nii aia- kui metsmaasikad. Sel aastal on aga sääski nii tohutult, et vahepeal ajab ikka närvi küll.

Selline väike postitus täna. Loodan, et teil tulevad ikka lahedad jaanid, meil siin Mändjalas on ilm küll igatahes super ning usun, et rahvast on ka päris palju tulemas.

Mõnusaid pühi!

Lisa kommentaar